Er lav Carb kostvaner Bad?

12/20/2011 by admin

Lav carb kostvaner, kan som med mange andre kostvaner, være sund eller usund afhængigt af versionen af den kost, der er fulgt. Derudover reagerer nogle personer bedre på en lav carb kost end andre personer. Lav carb kostvaner er nyttige i styring af diabetes og epilepsi, og har vist sig at forbedre cholestrol.

Diabetes

Kulhydrater øger blodsukkeret, som er farlige for diabetikere, som har højt blodsukker alligevel. At reducere kulhydratindtagelse og erstatte komplekse kulhydrater, som grøntsager, for simple kulhydrater såsom hvidt brød, vil forbedre en diabetisk blodsukker forvaltning.

Epilepsi

En ketogen diæt, i hvilke kulhydrat forbrug er ekstremt lave, bruges til behandling af epilepsi. Når mængden af kulhydrat i kosten er lavt nok, at det ikke kan levere energi til daglige aktiviteter, går kroppen i ketosis. Under ketose omdannes lagrede energi til glukose til at levere energi til kroppen. Mens ekstremt lav carb kost har været anvendt til behandling af epilepsi siden 1920, har videnskab ikke endnu fastslået årsagen til succes af denne behandling.

Kolesterol

De fleste mennesker oplever ændringer i deres kolesteroltal efter start en lav carb kost. Individuel respons kan variere, men ofte, HDL niveauer øge, mens triglycerider drop. Mens den akkumulerede ændring kan være en højere samlet kolesteroltal, er HDL-kolesterol typen af kolesterol, der er også kendt som "gode kolesterol,", så denne ændring er et positivt.

Moderation

Spise en lav carb kost, da kontaktet i en moderat måde, kan være et sundt valg. Erstatte grønne bladgrøntsager for pommes frites, fuldkorn for hvidt brød, og naturligt sød frugt og bær for slik og andre sukkerholdige behandler, er en lavere carb spise plan, der indeholder flere næringsstoffer og en sundere kost.

Lægeligt tilsyn

Når du foretager ekstreme ændringer i kost, som starter en lav carb kost, er det vigtigt at besøge en læge på forhånd, for at sikre, at det er et sundt valg. Desuden kan en læge overvåge vægttab, blodsukker og generelle sundhed at sikre at de nødvendige næringsstoffer forbruges for at bevare et godt helbred.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com