Hvordan man kan overvinde frygten for at miste

12/09/2011 by admin

Hvordan man kan overvinde frygten for at miste

Du tror måske, at du har ret til at frygte og hade tanken om at miste. Konkurrence er en sund del af liv og folk opfordres til at gøre deres bedste. Du kan føle, at frygten for at miste er blot en naturlig progression fra denne holdning. Du kan endda tror at frygten for at miste er afgørende for din motivation. Men for nogle mennesker, frygt for at miste bliver ude af kontrol og alvorligt påvirker deres liv. Du nødt til at overvinde denne frygt, når du begynder at se det som et problem, og måske når andre kommentere på det.

Instruktioner

Hvordan man kan overvinde frygten for at miste

• Skriv ned hvordan frygten for at miste gør du føler dig. Beskrive om det gør du føler dig vred, bange, nødstedte eller alle disse. Analysere, om denne følelse er blevet mere akut og forsøge at spore sin oprindelse. Det kan være, at det falder sammen med en bestemt stressende periode, eller tab af noget eller nogen, der var vigtigt for dig. Nogle gange kan en persons følelser om tab blive forvirret.

• Observere andre familiemedlemmer og se hvis du kan identificere denne reaktion i dem, også. Undertiden give forældre denne frygt ved at sammenkæde opmærksomhed og godkendelse med succes. Hvis dette var tilfældet i din familie, prøve at være objektiv om dette, spørge dig selv, hvis det blev aflagt til ekstreme anstrengelser under din barndom. Anerkendelse kan være nok til at hjælpe dig med at overvinde din frygt. Diskutere det med dine søskende og andre medlemmer af din familie, hvis du føler dig tryg dermed.

• Afstand dig selv fra din failulres. Mangel på ét område gør ikke du en fiasko som en person. Genkende dine egne styrker og indse, at dit værd som en person ikke er afhængig af dette ene område. Fortæl dig selv om antallet af succesfulde mennesker, der havde nogle spektakulære fejl undervejs. Faktisk er der et argument, som du skal opleve manglende evne til at til sidst lykkes.

Tips & advarsler

  • Overveje rådgivning, hvis denne frygt forårsager betydelige problemer.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com