Næringsværdi af vindruekerneolie

01/23/2012 by admin

Druemost frøolie er et biprodukt, der forbliver efter alle saft er presset fra frø til vine. Grape Seed Oil er rig på antioxidanter, fedtsyrer og Vitamin E. Ifølge University of Maryland Medical Center, de gamle egyptere, grækerne og tidlige europæere anerkendt fordelene af Grape Seed Oil og brugte det for healing lidelser, såsom hud og øjensygdomme.

Antioxidant

Antioxidanter i Grape Seed Oil medvirke til at reducere dårlige kolesterol. Ifølge University of Maryland Medical Center viste en nylig undersøgelse, at druemost frø olie ekstrakt øget antioxidant niveauet i blodet. Antioxidanter eliminere skadelige stoffer, såsom dårlige kolesterol og miljømæssige toksiner, der ændrer din krop cellestruktur og DNA, og kan forårsage død. Antioxidanter kan reducere nogle af de skader, forårsaget af radikaler i kroppen.

E-vitamin

Den E-Vitamin findes naturligt i Grape Seed Oil besidder antioxidant værdier, som beskytter kroppens celler mod skader af radikaler. Ifølge National Institutes of Health, er E-Vitamin involveret i at hjælpe immunsystemet og blod omløb system af øget trombocytaggregation.

Flavanoids

Flavanoids i Grape Seed Oil er syntetiseret i grapevine. Flavanoids arbejde i kroppen til at modulere celle-signalveje. Fødevarer rige på plante-made Flavanoids er forbundet med reduktion i hjerte-kar-sygdom. Ifølge Linus Pauling Institute ved Oregon State University har Flavanoids en antioxidant opførsel, der reagerer på jern og kobber der obligation til proteiner.

Fedtsyrer

Fedtsyrer i Grape Seed Oil er Omega-3, Omega-6 og Omega-9. Omega-3 (linolensyre) indholdet er lavt i Grape Seed Oil. Den store fedtsyre i Grape Seed Oil er Omega-6 familien. Ifølge Kansas State University, Omega-6 udgør 68 procent af fedtsyrer, og Omega-9 udgør omkring 19 procent. Disse fedtsyrer arbejde sammen for at hjælpe cellerne i kroppen bestemme deres biologiske egenskaber og er gavnlig i forebyggelse af hjertesygdomme.

Druer

Ifølge University of Maryland, i oldtiden umodne druer blev brugt til at hjælpe med at lindre ondt i halsen, og de runde modne druer blev brugt til at behandle kopper, kolera, kvalme, øjeninfektioner og hud irritationer. Men de fleste af den ernæringsmæssige værdi er fundet i de Druekerner.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com