Sådan Treat Pink øjet med hjem retsmidler

02/25/2012 by admin

Pink eye er en betændelse i membraner dækker øjnene, samt indersiden af øjenlågene. Denne betændelse er grimme og kan være ganske smertefuld. Det kan også forårsage dine øjne er følsomme over for lys. Pink øjet har en række forskellige årsager, der kan være smitsom eller ikke-smitsom. Nogle vira og bakterier kan forårsage pink øjet, som kan Klamydia og allergier. Hvis du har pink øjet, er der flere hjem retsmidler kan du prøve at behandle den.

Instruktioner

• Vask dine øjne med eyebright. Dette er en fælles urt kan du finde på de fleste helsekostforretninger eller landmænd markeder. Lave en te fra eyebright af lagt i blød 1 tsk af urt i 1 kop kogende vand. Tillade te at køle og derefter stamme fra urten blade og sætte te i et øjenkop. Skyl ud dit øje fra øjet kop hver nat og pink øjet skal rydde op i en dag eller to.

• Sætte fem dråber af eyebright tinktur i en kop koldt vand, der har tidligere været kogt. Vask dine øjne hver aften med denne kombination, indtil den pink øjet rydder.

• Placer en fugtet kamille te pose over det ramte øje. Du behøver ikke at gøre en te af kamille, bare sættetid taske under kølige, rindende vand. Lad posen hvile på dit øje i 10 minutter. Gør dette hver aften indtil pink øjet går væk. Det tager normalt en dag eller to til at arbejde.

• Behandle pink øjet med pulsatilla tabletter. Dette er en af flere homøopatiske midler, der er kendt for at være effektiv på pink øjet. Fem tabletter hver 3-4 timer indtil den pink øjet går væk er den standard dosis, men Følg dosering anvisningerne på flasken du køber.

• Mediterer på dit tredje øje. Det tredje øje er et usynligt sted mellem din faktiske øjne på din pande, der siges at være center for psykiske aktivitet. Meditation entusiaster hævder, at hele tiden med fokus på det tredje øje og villig det at åbne er en effektiv hjem afhjælpe for pink øjet. Prøv at meditere på det tredje øje i 20 til 30 minutter hver dag, indtil betingelsen rydder.

Tips & advarsler

  • Hvis dit barn har pink øjet, han sandsynligvis vil blive sendt hjem fra skole og ikke lov til at vende tilbage indtil det er helbredt, hvis det er en smitsom udvalg.
  • Hvis de hjemme retsmidler, du bruger til at behandle pink øjet ikke få det til at rydde op inden for en uge, se en læge, som du måske har en stædige sag, der har bør for et antibiotikum.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com