Senior bor i Katy, Texas

10/30/2011 by admin

Senior bor i Katy, Texas

Katy, Texas, ligger omkring 25 miles vest for Houston men tilbyder en lille by føler. Katy har en befolkning på omkring 14.000 indbyggere, men større Katy-området har en befolkning på omkring 220.000. Af dette større område, er omkring 23.000 mennesker i alderen 55 og ældre.

Livskvalitet

Katy har mere end 220 klubber og organisationer, seks golfbaner, fem museer, fire folkebiblioteker og 45 offentlige parker, ifølge Katy området Chamber of Commerce. Kendt som "Kirkernes by", er Katy hjemsted for mere end 80 steder for tilbedelse. Katy har også et behageligt klima for de 55 og ældre--sommer højder i den lave 90 ' erne og vinter højder i midten af 60 ' erne.

Sociale ydelser

Byens ældre borgere program tilbyder mange services og aktiviteter til seniorer, herunder spil, kunst og kunsthåndværk motion, line dans, sundhed messer, dagsture, ferie parter og ture til film eller madsted. I juli 2010, opførelsen af Westside Senior Education Center i Harris County nærmede sig afslutningen og vil tilbyde klasser i computere, penge forvaltning og astronomi for seniorer. Centeret vil blive placeret mindre end 15 minutter fra centrum af Katy.

Hospitaler

På grund af Katys nærhed til Houston har beboere adgang til en række kvalitet sundhedspleje faciliteter. Der er imidlertid to systemer ligger inden for større Katy--BASSANGER St. Catherine Hospital og Memorial Hermann Katy Hospital, som også har en off-campus rehabilitering facilitet.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com