Hvordan til at genkende tegn på Ungdom stof misbrug

11/17/2011 by admin

Hvordan til at genkende tegn på Ungdom stof misbrug

Spotting stofmisbrug i Ungdom kan være en udfordring. Er dit barns moodiness eller defiance et tegn for at bruge narkotika eller en del af at være en typisk teenager? Voksne skal være opmærksomme og ikke bange for at stille spørgsmål. Ændringer i adfærd, udseende og venskaber kan være tegn på en narkotikaproblemet.

Instruktioner

• Se efter tegn på en cover-up. Dit barn er at skjule beviser på forgiftning? Øjendråber kan bruges til at skrumpe blodskudte øjne, som er fælles med marihuana brug. Brug af mundskyl eller møntanstalter forsøger at dække lugten af alkohol på åndedrættet. Værelse eller organ spray kan være et forsøg på at maskere duften af røg eller snifning.

• Være opmærksom på at ændringer i funktion. Hvordan er skolen ydeevne? Kvaliteter glider, eller er dit barn springe klasser? Få feedback fra lærere. Være opmærksom på rapporter om handler ud eller opfører sig på en usædvanlig måde for dit barn (falde i søvn i løbet af dagen, mere energiske end sædvanligt, manglende tildeling frister).

• Hold øje med hvem dit barn tilbringe tid. Har den sociale cirkel for nylig ændret? Dette kan betyde et skift til at tilbringe tid med andre teenagere, der bruger narkotika eller alkohol. Er de frit kommunikerer eller gøre det på en hemmelighedsfuld måde når i din tilstedeværelse?

• Give dit barn once-over. Kan du se eventuelle ændringer i overordnede udseende? Valg af beklædning er vigtigt. Brænd mærker kan forekomme under rygning marihuana, og nål mærker kan ses langs arme eller ben. Disse kan også være dækket op af lange ærmer eller bukser.

• Check medicinskabet. Receptpligtig narkotikamisbrug er stigende. Ifølge det nationale Institut for stofmisbrug (NIDA), viser de seneste statistikker flere unge aldre 12-13 har prøvet psykotrope medicin (ordineret af psykiske årsager) end marihuana. Medicin såsom stimulanser (anvendes til opmærksomhed underskud lidelse) eller benzodiazapines (til at dæmpe angst) er særdeles populære. Tæl dine piller og sikre disse flasker, hvis du har nogen bekymringer.

• Overveje, hvor godt dit barn er at administrere penge. Er der flere anmodninger end sædvanligt at låne fra dig? Mangler nogen penge fra du pung eller tegnebog? Holde øje med elementer af værd i dit hjem, der kan sælges for hurtige kontanter.

• Kig efter narkotikarelaterede emner i dit barns besiddelse. Denne remedier kan være interimistiske eller købt og kan omfatte rør, bongs, lightere og lightergas. Baggies eller flasker bruges til lagring af stoffer som marihuana, crack eller pulver kokain og receptpligtig medicin.

Tips & advarsler

  • Vær tilbageholdende med at konfrontere dit barn. Åbne en dialog er det første skridt til at gøre positive ændringer.
  • Har dit barn evalueret af en professionel, hvis du har mistanke om stofmisbrug. Nærme sig en person, der er beruset på et stof med forsigtighed.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com