Sådan Reverse Diverticulitis

11/23/2011 by admin

Diverticulitis forårsager intens mavesmerter og opstår, når marmor-størrelse poser i tarmvæggen bliver betændt eller inficeret. Disse poser, kendt som Divertikler, udvikle sig over tid og er normalt ses i mennesker over 40, ifølge University of Maryland Medical Center. I en alder af 60, halvdelen af amerikanerne har over Divertikler i deres fordøjelsessystem og 10 til 25 procent af dem vil udvikle diverticulitis. Ekstreme tilfælde kan kræve kirurgisk fjernelse af del af tarmen hårdest ramt.Årsager af diverticulitis er ikke blevet bevist, men teorier omfatter genetisk disposition og forbrug af en lav-fiber diæt. Tilfælde forekomme langt hyppigere i de Forenede Stater og lande med kost lavt fiberindhold end i afrikanske og asiatiske lande med højere fiber kost, ifølge American College for gastroenterologi (ACG).Diverticulitis er meget behandlelige, men er det vendbare? ACG bekræfter, at når diverticula er til stede, er de permanent bosat i tarmvæggen. Gennem forebyggende foranstaltninger, kan risikoen for betændelse flare-ups minimeres, hvis ikke elimineret. Tilbageførsel af diverticulitis er direkte forbundet med kolon sundhed, ifølge Mayo Clinic. At holde affald bevæger sig problemfrit gennem tyktarmen forhindrer pres fra bygningen og forurenende stoffer fra at nå Divertikler, ifølge AGC. Læger har tidligere foreslået at undgå nødder, frø eller lignende fødevarer, der kunne blive indgivet inde diverticula. De fleste forskning understøtter efter en fiberrig kost som den mest effektive metode til at forebygge, hvis ikke vende, diverticulitis.

Instruktioner

Undgå og fjerne Diverticulitis

• Spis en fiberrig kost: øge fibre ved at spise mere frisk frugt, grøntsager eller hele hvede brød til at reducere trykket inde i fordøjelseskanalen og forstoppelse. Mayo Clinic anbefaler et æble, halv kop af spinat eller halv kop kidney bønner som eksempler på fiber-rige fødevarer. Fiber kosttilskud i pulver eller tabletform er et alternativ, nogle mennesker foretrækker.

• Øget motion: en fordel ved motion ud over generelle fysiske sundhed er at forbedre tarmfunktion, ifølge Mayo Clinic. Ifølge National Institute for Diabetes og Digestive og nyre sygdomme (NIDDK), jo mindre hyppigt du motionerer, jo mere sandsynligt er du danne nye Divertikler, en tilslutning stadig ved at blive undersøgt af forskere.

• Følg din tarm: reagerer på din krop når det er tid til at gå hjælper lindre pres og kan resultere i affald, der er lettere at passere gennem det berørte område. Belastende kan øge presset og muligvis forårsage svage steder i tarmvæggen, hvilket kan føre til oprettelse af Divertikler, ifølge NIDDK

• Øge flydende indtag: for at supplere din øget fiberindtag, øge mængden af vand du drikker hver dag. Væsker hjælpe opløse opløselige fibre og holde affald flyder, ifølge Mayo Clinic.

Tips & advarsler

  • Nysgerrig efter at kende omfanget af Divertikler i din tarmvæggen? Metoder til undersøgelse omfatter barium lavement, koloskopi eller CT-scanning, ifølge American College of Gastroenterology.
  • Koffein, alkohol og rygning er udokumenteret men teoretiske faktorer i diverticulitis flare-ups, ifølge American College of Gastroenterology. Overvåge din brug af disse stoffer til at se, om der findes en forbindelse.
  • Helst du oplever abdominale smerter, konsultere din læge.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com