Hvad er formålet med en Genogram?

01/24/2014 by admin

Genogram er en form for billedlig repræsentation, der hovedsageligt bruges til at skildre en person familieforhold og hans medicinske historie. Genograms, selv om det ligner at den traditionelle familie træ teknik, er overlegen i forhold til sidstnævnte som de tillader en person at visualisere forskellige arvelige og genetiske mønstre. Genograms kan også bruges til at lokalisere og identificere gentagne og hyppige opførsel af personer med arvelige tendenser forbundet med dem.

Anvendelsen af Genogram

Genograms bruges i forskellige områder af forskning og undersøgelser, som er drøftet i detaljer i denne artikel.

Slægtsforskning

Genogram teknologi bruges generelt inden for slægtsforskning, især da det hjælper i optagelse familie historie gennem livshistorie af alle medlemmer i familien. Slægtsforskere generelt finde bruger genograms let, da de hjælper skildrer forskellige vigtige begivenheder i en familie historie såsom ægteskaber, skilsmisse, adoption, indvandringer osv., uden meget besvær.

Medicin

I medicin hjælpe genograms generelt med at evaluere forskellige sundhedsmæssige risici og farer for en person, der hurtigt. Sådan en rettidig vurdering for sundhedsrisici generelt hjælper en person opnå bedre behandling for sundhedsfarer. Også at have forudgående information af sygdomme, er arvelige, kan overføres fra den ene generation til den anden, hjælper enkeltpersoner i at forfølge nyttigt forebyggende foranstaltninger.

Psykologi

Inden for psykologi hjælpe genograms generelt psykologer få nyttige oplysninger fra patienter, som hjælper dem med at analysere deres kunders problemer såsom ægteskabelige problemer, familiemæssige problemer, osv., i en større og bredere sammenhæng. Genograms skildrer også følelsesmæssige forbindelser af enkeltpersoner.

Familieterapi

Inden for familieterapi bruges genograms normalt til at vurdere og undersøge forbindelserne mellem medlemmerne af en familie og individuelle kendetegn. Familie behandlere generelt bruge genogram at undersøge forholdet mønstre i en familie og gribe ind på visse problematiske mønstre ordentligt.

Forskning

Genograms generelt hjælpe forskere og forskere at korrekt forstå visse arvelige mønstre, der passerer fra den ene generation til andre såsom mutationer i for det meste alle plante- og dyrearter.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com