OSHA & rapportering hjerte-angreb i Illinois

01/01/2011 by admin

OSHA & rapportering hjerte-angreb i Illinois

Occupational Safety and Health Administration er en føderale regulerende organ. OSHA regler, der gælder for rapportering af et hjerteanfald i Illinois gælder for alle andre stater. Der er forskelle i procedurer afhængigt af hvorvidt eller ikke personen, der afgik.

Generelle regler

I Illinois, skal som i enhver anden stat i USA, et dødsfald som følge af et hjerteanfald på eller relateret til arbejdspladsen indberettes til OSHA. Rapporten skal gøres over telefonen eller personligt senest otte timer efter dens forekomst. Tilsvarende regler gælder for ethvert scenario, hvor tre eller flere ansatte er indlagt.

Høj-risiko industrier

Arbejdsgivere i en branche, OSHA mener, høj-risiko er forpligtet til at registrere alle de skader og lidelser vedrører personale. OSHA fastsætter, at disse poster gøres tilgængelige for eller bogførte medarbejderne hvert år mellem 1. februar og April 30th. Dette omfatter hjerteanfald, der opstår på støbestedet eller som følge af jobbet.

Undtagelser

En virksomhed, der beskæftiger færre end 10 personer kan ikke have at holde patientjournaler for personalet. Dog kan virksomheden blive kontaktet af OSHA til at engagere sig i en data indsamling indsats, der omfatter disse patientjournaler. Selskabet har ikke mulighed for at afvise deltagelse.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com