Opmærksomhed underskud værktøjer

12/30/2010 by admin

Opmærksomhed underskud værktøjer

Attention deficit disorder (ADD) og attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) kan gøre livet udfordrende. Disse er lignende betingelser, og både håndtere at være impulsiv og uorganiseret og have svært ved møde frister. Dette skyldes sommetider hyperaktivitet, såsom med ADHD, eller at være uopmærksom, som er mere karakteristisk for ADD. Uddanne venner, familie og kolleger om opmærksomhed underskud lidelse er nyttigt. Også, bruge værktøjer til at hjælpe dig med at håndtere lidelse i forbindelse med dit liv.

Lagerbeholdere

En nøglekomponent i opmærksomhed underskud lidelse at være uorganiseret og forlægge ting og være afskåret fra hitte dem. Et slags redskab til at bekæmpe denne bruger lagerbeholdere. Beslutte, præcis hvilke varer, du har brug for hver dag, såsom bilnøgler eller solbriller. Bruge lagerbeholdere eller kurve til at placere daglige brug poster på ét sted. Gøre dig selv lægge tingene tilbage i det samme sted hver dag. De ting, du ikke bruger så ofte, organisere i lagerbeholdere. Separate regninger, papirarbejde og andre elementer i deres egne placeringer og mærke dem i overensstemmelse hermed.

Påmindelser

Udnytte din computer hvis du vil sende dig påmindelser for opgaver og aftaler. Det behøver ikke at være for store begivenheder. For en person med opmærksomhed underskud lidelse, bevare bare grundlæggende opgaver kan være svært. Hvis der er problemer med betalende regninger, skal du bruge din computer til at sende påmindelser til din e-mail. Andre måder at udnytte dette værktøj er at minde dig selv om arbejdsmøder og endda din træning tidsplan.

Timeren

Brug en timer, som en simpel køkken tidtager, for at holde dig på opgave i løbet af dagen. Som det kan være svært at fokusere på én ting ad gangen i et sæt tidsperiode, skal du indstille timeren for 15-minutters intervaller, når du surfer på internettet eller rengøring af køkken. Har tid planlagt til fuldførelse af opgaver vil hjælpe dig koncentrat.

Lister

Brug lister til at holde styr på daglige opgaver. Brug bare én notesbog til at nedskrive to-do-liste. Ved at holde det på ét sted, vil det gøre det mindre sandsynligt for dig at tabe den. Sætte den bærbare computer i det samme sted dagligt. Hver morgen, gør en daglige opgaveliste og en shopping eller købmand liste. Anmeld det i slutningen af dagen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com