Over-the-Counter medicin til at forbedre blodcirkulationen

01/24/2014 by admin

Over-the-Counter medicin til at forbedre blodcirkulationen

Dårlig blodcirkulation kan føre til sår og infektioner, snurren i ekstremiteterne, og selv hjerteanfald og slagtilfælde. Derfor at finde måder at forbedre blodcirkulationen er vigtige, og en af disse måder er at behandle problemet med over-the-counter medicin.

Betydningen af god blodcirkulation

Blodcirkulation er ikke kun om flow og bevægelse af blod i vores krop---det er, hvordan blodet bistår de forskellige processer og systemer i vores krop. Blod bringer nærende ilt til cellerne i kroppen, hjælper celler forblive sunde at kæmpe mod vira og andre immunologiske udfordringer.

Funktion

Over-the-counter medicin kan bruges til at forbedre blodcirkulationen ved blodfortyndende; de kan også fungere som antikoagulanter. Tyndet blod kurser gennem kroppen mere let, og blodfortyndende medicin hjælper med at holde blodet i at størkne.

Typer

Over-the-counter medicin bruges til at forbedre omsætning på grund af deres anti-blod koagulation og blodfortyndende egenskaber er ibuprofen og aspirin. Ifølge MorphemeRemedies.com, er hvidløg kosttilskud en naturlig måde at forbedre blodcirkulationen. At tage vitaminer, der har en højere dosering af jern vil også hjælpe.

Overvejelser

Ud over over-the-counter medicin er der andre måder at forbedre blodcirkulationen, herunder regelmæssig motion, muskel massage og ikke ryge.

Advarsel

Lægemiddelinteraktioner er muligt, især hvis du tager flere medicin regelmæssigt. Altid tjekke med din læge før du tager over-the-counter medicin eller kosttilskud sammen med receptpligtig medicin.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com