Fødevarer, der dreje kroppen basisk

03/03/2014 by admin

Fødevarer, der dreje kroppen basisk

Kroppens pH niveau har en betydelig indvirkning på vores sundhed. Ideelt, den menneskelige krop skal være lidt basisk; et overdrevent sure miljø har været forbundet med større risiko for sygdom, lavere energi niveau, et fald i kroppens evne til at absorbere næringsstoffer, vægtøgning, højere stressniveau og en lavere immunsystem. Trods dette har fødevarer, der skaber syre i kroppen--som forarbejdede fødevarer, raffineret sukker, koffein, alkohol, kød og mejeriprodukter--stærkt i mange af vores kost. At foretage ændringer til hvad vi spiser hver dag kan afbalancere kroppens pH niveau. Dette kan væsentligt forbedre den generelle sundhed nu samt at beskytte mod sygdomme som diabetes, visse kræftsygdomme, hjertesygdomme og osteoporose senere.

Fødevarer, der producerer syrer i kroppen skal ikke undgås helt. Prøv at holde en ratio af basisk til sure fødevarer på omkring 70-30. Dette vil give din krop til at opretholde en sund pH balance. Undgå pludselige ændringer i din kost. Starter med små ændringer og fortsætte med at foretage ændringer, som din krop justerer. Konsultere din læge før du starter en ny kost.

Grøntsager

En kost rig på grøntsager er en af de nemmeste måder til hurtigt at genoprette kroppens pH balance. Grønne grøntsager som broccoli, spinat, grønkål, arugula og grønne bønner er blandt de mest effektive alkalizing fødevarer. Men nogen frisk vegetabilsk er en nærende supplement til en basisk kost.

Bønner og bælgfrugter

Det er vigtigt at suge bønner og bælgfrugter før forberede dem. Dette medvirker til at udløse spiring, som reducerer syre niveauer. Bælgfrugter, der ikke er blevet gennemblødt er syre danner, og bør undgås, når de forsøger at afbalancere kroppens pH.

Frugt

Mange frugter alkalize i kroppen. Men nogle forårsage sure reaktioner, herunder bananer, blåbær, tranebær, blommer og enhver forarbejdede frugter, såsom dåse frugt, frugtjuice og frugt snacks.

Vand

Drikkevand er afgørende for at opretholde optimale pH-niveauer. Prøve at drikke mindst otte 8 ounce glas vand dagligt. Test pH-niveau i vand, du drikker regelmæssigt; Nogle mærker af vand på flaske kan faktisk blive lidt sure. Vandfiltre, der producerer alkaline vand findes i handelen og kan være en god investering, hvis du prøver at overvåge din pH niveauer.

Urter og krydderier

Alle urter er effektive til at genoprette kroppens pH balance. Visse krydderier som chili pulver, ingefær, sennepsfrø, karry og kanel, vil også støtte i at balancere pH. Stevia er en urt, der anvendes i naturlige sødestoffer, og er en nem måde at reducere dit indtag af syrlig sødemidler som sukker eller kemiske sødestoffer.

Te

Urteteer, samt grøn og hvid te, er alkaline danner. Sort te bør undgås på grund af sin koffeinindhold.

Fødevarer for at undgå

For at afbalancere kroppens pH niveau, reducere de følgende fødevarer i din kost: rødt kød, mælk, smør og ost, raffineret korn såsom hvide ris, hvidt brød og pasta, alkohol (især øl), sodavand, forarbejdede fødevarer og koffein.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com