Alternative behandlinger for adfærdsmæssige problemer hos børn

12/11/2010 by admin

Alternative behandlinger for adfærdsmæssige problemer hos børn

Adfærdsproblemer hos børn kan henvise til opmærksomhed underskud lidelse, tilpasningsproblemer og følelsesmæssige problemer. Børn med adfærdsmæssige problemer har ofte out-of-the-ordinære svar på situationer, såsom raserianfald varer mere end 30 sekunder, aggression over for andre og depression, blandt andre symptomer. Som forælder kan du være bekymret for de virkninger, medicin kan have på dit barn. Der er alternative behandlinger du kan prøve for at styre dit barns adfærd problemer.

Adfærdsterapi

Adfærdsmæssige terapi virker ved at foretage justeringer i dit barns daglige rutine for at ændre adfærdsmønstre. I henhold til Kids sundhed, nogle strategier til at hjælpe dit barn omfatter efter en tidsplan, ved hjælp af effektiv disciplin og ved hjælp af et belønningssystem. Oprettelse af en plan giver struktur og sammenhæng for dit barn. Effektiv disciplin refererer til at tilbagekalde privilegier fra dit barn i stedet for at ty til negative reaktioner såsom spanking. Et belønningssystem kan hjælpe dit barn nå mål, som hun lærer at ændre sin adfærd.

Forælder uddannelse

Når du fokuserer på de dårlige ting dit barn gør, vil dit barn også ønsker at fokusere på denne negativitet. Ifølge Mayo Clinic, kan negativ opmærksomhed skade hendes selvværd og selvtillid. Det kan tage aktiv coaching fra en terapeut til at bryde cyklussen af kun at fortælle dit barn, hvad hun gør forkert. Lære at prise dit barn for selv den simpleste af opgaver kan hjælpe hende lære at håndtere sine frustrationer. Engagerende i entusiastiske ros såsom at give et knus eller et klap på ryggen kan hjælpe med at forbedre dit barns adfærd.

Psykoterapi

Psykoterapi er behandling af adfærdsmæssige eller følelsesmæssige problemer gennem rådgivning, eller taler. Du kan vælge at deltage i dit barns rådgivning sessioner eller lade hende deltage i sessioner på hendes egen. Terapi med en uddannet professionel kan hjælpe dit barn beskæftige sig med hendes følelser effektivt.

Staying rolig

Til tider kan du handle, når dit barn kommer ud af kontrol. En naturlige reaktion er at råbe for at forsøge at genvinde kontrollen. Men dit barn er mere tilbøjelige til at miste kontrollen, hvis du råbe på hende. IIf du taler i en rolig tone, dit barn kan også roligt ned i stedet for at smide en raserianfald.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com