Hvorfor mænd få vægt i maven?

01/17/2011 by admin

Vægtøgning i maven kan være usundt, især hos mænd. Mave fedt sætter ofte mænd risiko for alvorlige sundhedsmæssige problemer. At reservehjul, dem, der elsker håndtag, og at øl mave kan være farligt.

Betydning

Mænd er mere tilbøjelige til at få mave vægt end kvinder. En stor mængde af mave fedt øger risikoen for hjertesygdomme, slagtilfælde, diabetes, visse kræftformer, søvnapnø, metaboliske sygdomme, og højt kolesteroltal.

Hvor stor er for stor

Hvis en mand taljen måler større end 40 inches, vil han har en øget chance for hjertesygdomme og andre lidelser. Aldersrelaterede muskeltab kan også bidrage til øget vægtøgning i maven.

Metaboliske sats

En af de vigtigste grunde til, mænd tager på i vægt omkring deres mellemnavn som de bliver ældre er, at deres stofskifte bremser og de forbrænder færre kalorier. Selv om de kan spise den samme mængde, de er tilbøjelige til at få vægt og det er ofte i deres mave.

Alkohol

Alkoholforbrug kan bidrage til maven vægtøgning hos mænd. Øl og alkohol bidrager til visceralt fedt, der indsamler omkring den midterste, og selv fit og slim mænd kan vågne op en dag ser ned på en øl mave.

Sene måltider

Spise store måltider sent om aftenen holder mave muskler afslappede og strakte under søvn. Over tid kan dette føre til en hængemavesvin.

Kropsholdning

En mands kropsholdning kan også være årsag til en struttende mave. Lordosis i mænd opstår når rygsøjlen bøjer sig indad og skubber maven. En korrigerende bandage hjælper med denne betingelse.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com