Urter for vestibulære lidelser

07/28/2012 by admin

Urter for vestibulære lidelser

Vestibulære sygdomme er en betegnelse for former for indre øre lidelser, der kan forårsage svimmelhed, tinnitus (ringen for ørerne), kvalme, følelse af tryk eller fylde i øret, og endda opkastning. Vertigo er en fælles betingelse, der stammer fra en vestibulære lidelse, som er Menières sygdom. Flere naturlægemidler findes for vestibulære lidelser, der kan bidrage til at afhjælpe nogle af symptomerne. Det anbefales ikke til folk til at tage alle disse kosttilskud på én gang, men i stedet at give hver enkelt at se, som vil arbejde en uge. (Reference 2)

Vinopectine

Vinopectine er en effektiv herbal behandling for vestibulære lidelser, især vertigo. Det er udvundet fra periwinkle og taget som en vitaminpille. Undersøgelser har vist at 15 mg af vinopectine om dagen er nok til at reducere tegn på vertigo i 77 procent af patienter, efter en klinisk undersøgelse foretaget af japanske forskere Taiji og Kanzaki (Reference 3). Andre kilder, såsom Dr. Ray Sahelian, anbefaler dog så lidt som 2 eller 3 mg om dagen. Vinopectine kan være effektiv til behandling af andre vestibulære lidelser, men hårde kliniske beviser endnu eksisterer ikke.

Ingefær

En anden populær drogen middel for vestibulære lidelser er ingefær. Ingefær reducerer det meste kvalme, selv om det har også været kendt for at hjælpe med andre symptomer på svimmelhed. Den anbefalede dosering er et gram af pulveriseret ingefær (Reference 3), men det kan også blive tilføjet til din mad som et krydderi.

Gingko Bilboa

Ginkgo bilboa er god til at forbedre mikrocirkulationen og blood flow, ifølge Sahel. I lang tid, det har været stærkt anbefales til at hjælpe med Menières sygdom, men nylige kliniske undersøgelser har vist, at dets faktiske virkning er små. Andre undersøgelser har dog vist at være effektive i at hjælpe med svimmelhed. (Reference 3)

Inhalation af olie

For at hjælpe med symptomer på svimmelhed, kan kunderne bruge en olie fremstillet af en blanding af jojoba, lavendel, pebermynte, neroli og anis. Indånding olien kan hjælpe med en følelse af svimmelhed. (Reference 4)

Naturlægemidler Tablet

En anden naturlægemidler produkt tilgængeligt er en tablet fremstillet af en blanding af en plante kaldet cocculus indicus, hjemmehørende i Indien, en anden plante kaldet lobelia, en krydderurt kaldes gelsemium, og en anden kaldet bryonia alba. Disse tabletter er designet til at hjælpe med at lindre svimmelhed og tinnitus, at afbalancere væsker i det indre øre og forbedre den generelle funktion af ørerne. (Reference 5)


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com