Fluorescerende belysning & Vision ændringer

07/15/2012 by admin

Fluorescerende belysning & Vision ændringer

Mange kontorer bruge fluorescerende lys som den eneste kilde til belysning. Blænding forårsager almindeligt øje ubehag eller stamme, og hvis en arbejdsstation ikke er tændt ordentligt, vision ændringer kan forekomme.

Fluorescerende flimrer

Spænding til lysstofbelysning svinger. Dette forårsager lys til at flimre, men flimmer kan være hurtig og umærkelig. Mange mennesker er følsomme over for flimmer i fluorescerende lys, selv om dette ikke forårsage permanent vision skade.

Sløret syn

Lysstofrør og flimrer kan forårsage øjen-stamme. Øjne bliver trætte og de kan rive og føler kradse. Vision ofte slører fra øjet stamme, selvom blinker hurtigt bliver ofte klar vision for en kort tid.

Diagnose

Med vision ændringer, kontakte en øje-sygeplejerske. Øjenlæge og hans medarbejdere vil udføre vision test for at afgøre, om en øjet glas korrektion er nødvendig. Lægen vil også undersøge forsiden og bagsiden af begge øjne at være visse øjne er sunde.

Behandling

Nogle gange vil en ny eller opdateret øjet glas korrektion lette anstrengelsen af øjnene og sløret syn. Hvis en ny recept ikke er nødvendigt, kan øjet lægen anbefale kunstige tårer at holde overfladen af øjet behagelige.

Overvejelser

Filtre er tilgængelige for lysstofrør. Særlige computer briller med en Rosa nuance kan hjælpe med at lette nogen ubehag og vision ændres fra blænding.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com