FDA naturlægemidler forordninger

08/13/2012 by admin

FDA naturlægemidler forordninger

Siden oldtiden, har folk brugt planter til at behandle og lindre symptomer på forskellige sygdomme og lidelser. Der er mennesker, der sværger ved den helbredende kræfter af deres naturlægemidler kosttilskud. Men ifølge Mayo Clinic, naturlægemidler er ikke undersøgt, videnskabeligt testet eller reguleret på samme måde, at moderne medicin er i dag. Skaberne af naturlægemidler kosttilskud behøver ikke at få godkendt af Food and Drug Administration (FDA) for at stille deres kosttilskud til rådighed for offentligheden.

Kosttilskud

FDA har en særlig kategori for at regulere naturlægemidler kosttilskud. Den kategori, kendt som kosttilskud, har sit eget sæt af regler. Kosten supplere sundhed og Education Act definerer et kosttilskud som et produkt, der indtages oralt, i pille eller flydende form, med den hensigt at supplere kosten, og som har en etiket med angivelse af så meget på forsiden af dets beholder.

FDA gør det muligt for producenter af kosttilskud at gøre visse krav om deres produkter, forudsat at de har forskning, der støtter disse påstande. Producenterne kan sige at en urtekosttilskud hjælper hen til opreklamere sundhed, eller at det kan modvirke en mangel på nogle næringsstoffer; Men, skal pakken, at ingen af deres påstande har faktisk blevet evalueret af FDA, og at produktet ikke er beregnet til at helbrede eller behandle en sygdom. Da det er hovedsageligt op til producenten for at sikre, at deres påstande om deres produkter ikke er vildledende eller usande, og fordi de ikke er strengt reguleret, er der stadig uenighed om brugen af naturlægemidler kosttilskud.

Sikkerhedsforanstaltninger

FDA holder styr på naturlægemidler kosttilskud, når de gøres tilgængelige for offentligheden. Reglerne fastsættes, at producenter af kosttilskud må sikre, at deres produkter opfylder visse normer, og at deres ingredienser er konsekvent og fri for forurenende stoffer. I tilfælde af at en naturlægemidler eller kost tillægget viser sig for at være skadelige eller farlige, FDA kan har det taget ned fra hylderne og kan sende advarsler om produktet.

Farer

Mens de regler, som FDA har for naturlægemidler kosttilskud sikre, at kvaliteten forbliver konsistent, lover det ikke deres sikkerhed. Naturlægemidler kosttilskud som medicin, kan påvirke mennesker forskelligt; i visse tilfælde kan deres ingredienser interagere med receptpligtig medicin, at en patient tager, fører til farlig og potentielt dødelige bivirkninger. Mayo Clinic rådgiver nogen, der overvejer at tage en urtekosttilskud at konsultere en læge før du gør det. Kvinder, der er gravid, planlægger at blive gravid eller som er amning bør være specielt være forsigtig med at tage naturlægemidler kosttilskud. Plantens aktive ingredienser kan være skadeligt for et ufødt barn, eller overføres via modermælken i mængder, der er farlige for en nyfødt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com