Hvordan man jorden en klient efter en Hot Stone Massage

06/09/2010 by admin

Hvordan man jorden en klient efter en Hot Stone Massage

Hot stone-massage stammer fra gamle kinesiske medicinske praksis og er nu en fælles form for alternativ behandling i Nordamerika. Under en varm sten massage, vil du anvender omkring 50 hot basalt sten til din klients krop, anvende pres på hendes muskler med dine hænder. Klienten finder undertiden denne form for massage mindre indgribende end den traditionelle håndmassage. Ifølge Shirley Vanderbilt "Massage og karrosseri" rapporter patienten ofte erfaringen har en grundstødning effekt, der gør hende til at føle afslappet, rolig og forbundet til hendes krop.

Instruktioner

• Advare din patient til den forestående udgangen af deres udnævnelse. Informere ham når omkring fem minutter forbliver. Brug en blød og rolig tone til at berolige patienten og forhindre forårsager en alarm i slutningen af sessionen.

• Dække patienten med varme tæpper. Dette letter den fysiske stød af sten fjernelse og hjælper patienten at stadig afslappet selvom hendes session afsluttes. Stille og roligt spørge om hun er varm nok, og give flere tæpper, hvis det ønskes.

• Bed patienten om at forblive på hans mave. Bede ham om at inhalere dybt og udånder langsomt 10 gange.

• Bede patienten om at fortælle dig, hvordan hun føler. Dette hjælper hende til at bevare sin sans for grundstødning selv som hun arbejder sammen med dig. Spørg hvad hun syntes bedst om proceduren og hvordan det gjorde hende til at føle.

• Lytte roligt. Passe på ikke at direkte patientens tanker, men tillader ham at skelne for sig selv, hvordan han føler. Hjælpe ham til at krystallisere, hvad der føles godt i slutningen af denne massage.

• Rådgive patienten til praksis dyb vejrtrækning teknikker til at opretholde afslapning hele dagen. Fortæl hende til at drikke masser af vand for at forblive hydreret og vogte de vanddrivende effekter af massage. Anbefale masser af hvile.

• Tilbyde et glas vand eller andre drikke, hvis det ønskes. Returnere patientens tøj. Forlade massagerummet svagt oplyste og varm, når du forlader patienten til at klæde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com