Hoffers protokol

01/25/2011 by admin

Hoffers protokol

Hoffers protokol er en behandling af affektive sindslidelser med administration af høje doser af niacin. Forsvaret af Dr. Abram Hoffer i midten af det tyvende århundrede, metoden er nu betragtes som meget kontroversiel.

Indikationer

Kun patienter med visse symptomer blev behandlet efter hoffers protokol. Patienterne måtte blive ramt af de "tre DS": demens, dermatitis og diarré. Disse symptomer, Hoffer troede, anførte vitamin B3 eller niacin mangler.

Fastende

Fordi skizofreni er undertiden blevet forbundet med vitaminmangel, dikteret hoffers protokol, at patienter med tankeforstyrrelser underkastes en fastende periode på fire dage. Hvis patientens tanke-problemer remitteret, Hoffer begrundede, så fødevareallergi kan være en mulig kilde til problemet.

Niacin

Hvis patienter udviste tegn på forbedringer, blev de sat på usædvanligt høje doser af Niacin. Ifølge den mentale sundhed er non-profit Safe Harbor, at begrundelsen for dette, at niacin har vist sig at være en vigtig del af essentielle fedtsyrer i hjernen, som er forstyrret, når en person lider af skizofreni.

Kontrovers

Ifølge schizophrenia.com, har nogle psykiatere afskediget hoffers arbejde som værende alt for optimistisk med hensyn til de helbredende egenskaber af niacin. Derudover troede US National Library of Medicine rapporter, at en undersøgelse foretaget af University Limburg fandt, at der ikke var tilstrækkelig støtte til at konkludere, at niacin hjælper faktisk lidelser.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com