Hvad er fordelene ved Chromium Polynicotinate?

04/01/2011 by admin

Hvad er fordelene ved Chromium Polynicotinate?

Mængden af chrom kroppen kræver kan måles i blotte mikrogram. Men Sikke en forskel sådan en lille smule gør i hvordan vi ser og føler. Chrom hjælper med at holde blodsukkeret sund, og det også hjælper med at opbygge magert, muskulære organer.

Har vi brug for et Supplement?

Ideelt set bør vi kunne få nok chrom fra vores kost. Men, fordi meget af den jord, hvori afgrøder dyrkes er blevet groft forarmet af mineraler, mange ernæringseksperter sige vi er mangelfuld og rådgive tager chrom supplement.

Polynicotinate eller Picolinate?

Chromium polynicotinate, også kendt som niacin-bundet chrom, kan være den foretrukne form at bruge. I en undersøgelse med hamstere, chrom picolinate forårsagede skader på deres kromosomer, en forberedende begivenhed til kræft. Forskere bemærkede at andre former for krom ikke resulterede i sådanne skader, fører dem til at tro årsagen var den picolinic syre og ikke den faktiske chrom.

Blodsukker Management

Til nogen ser blod sukker niveauer, er chrom en naturlig støtte til insulin's effektivitet. Hos raske personer pendulfart insulin sukker ind i cellerne, hvor det kan anvendes til energi. For dem, der oplever insulinresistens, dog nægter receptorer på celler at åbne. Chrom er som en nøgle, der låser op for de receptorer, så sukker inde i cellen.

Tabe fedt, ekstra muskelmasse

I en 8-ugers forsøg på Georgetown University hjalp krom polynicotinate overvægtige kvinder tabe fedt samtidig skåner muskel, i forhold til gruppen ved hjælp af en placebo.

Ungdommelig hud, længere levetid

Ønsker fastere hud med færre linjer? Nicholas V. Perricone, MD, siger chrom kan hjælpe dig med at opnå den. Faktisk vedrører hans blog, at chromium polynicotinate kan endda øge levetiden af så meget som 20 procent.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com