Spørgsmål til at spørge en læge om Parkinsons sygdom

01/12/2011 by admin

Parkinsons sygdom er en degenerativ neurologisk sygdom, hvilket betyder, at det er en nervesystemet sygdom, der vil blive værre med tiden. Mere end 4 millioner mennesker er blevet diagnosticeret med betingelsen på verdensplan. I August 2009 er der ingen kur; behandling fokuserer på at kontrollere de symptomer, der normalt begynder på den ene side af kroppen og omfatter rysten, stivhed, langsom bevægelse, svært ved gå og dårlig balance. Parkinsons sygdom kan også forårsage problemer med at synke og kan resultere i fordøjelsesforstyrrelser og depression. Når din læge fortæller dig, at du har Parkinsons sygdom, vil du uden tvivl have spørgsmål.

Spørgsmål om diagnose og afprøvning

1. Hvorfor tror du jeg har Parkinsons sygdom?2. hvordan jeg udvikle det?3. hvor kan jeg finde flere oplysninger om Parkinsons sygdom?4. kan det være forårsaget af en anden betingelse? Hvis det er tilfældet, vil den Parkinsons symptomer forsvinder når anden betingelsen er behandlet?5. Hvordan vil du finde ud af om jeg har Parkinsons, eller ikke?6. Hvad skal jeg gøre for at forberede prøverne?7. Hvornår vil resultaterne være tilgængelige?8. skal jeg kalde for resultaterne eller vil nogen kontakte mig?9. skal jeg se en neurolog?10. Hvordan vil tilstanden overvåges?

Spørgsmål om sygdommen

1. Hvordan vil sygdommen fremskridt?2. hvilke symptomer kan jeg forvente?3. Hvis jeg har Parkinsons, betyder det, min familie er en større risiko for at udvikle det?

Spørgsmål om behandling

1. Hvad er min behandlingsmuligheder?2. Hvad er fordele og ulemper ved behandlingerne?3. er der bivirkninger på behandlingerne?4. hvordan minimere eventuelle bivirkninger?5. er der nogen kliniske forsøg jeg kan deltage i?6. vil min forsikringsdækning behandling?

Spørgsmål om at leve med Parkinsons

1. er der støttegrupper, som min familie og jeg kan deltage?2. er der ændringer i livsstil kan jeg gøre at minimere symptomerne?3. skal jeg undgå bestemte fødevarer eller over-the-counter medicin?4. er der afslapning eller stress-relief teknikker jeg kan følge?5. Hvad skal jeg gøre, når sygdommen begynder at påvirke min daglige aktiviteter?


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com