Tegn på overophedning

01/11/2011 by admin

Tegn på overophedning

Hvis din krop bliver overophedet det kan føre til hedeslag hvis ikke behandles umiddelbart efter tegnene og symptomer vises først. Hvis symptomerne avancerer til et hedeslag, kan det forårsage permanente skader eller endog døden. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på symptomerne på overophedning så kan du straks stoppe den aktivitet, der årsag til overophedning. Efter dette, skal du flytte til et cool og sikkert miljø.

Kvalme, feber og opkastning

Når en person begynder at overophede bliver han dehydreret, hvilket typisk fører til en følelse af intens kvalme. Han vil ofte har episoder af opkastning. Når disse symptomer opstår, bør han person få ud af varmen og ind i et køligt sted så hurtigt som muligt. Han bør også indtage væske. Hvis han ikke kan holde noget væske, bør han søge øjeblikkelig lægehjælp for at gives væske intravenøst.

Mental træthed

Når en person er i færd med at overophedning hans mental klarhed begynder at kedelig. Han forventes at starte følelse irritabel og ufokuseret. Han kan også blive forvirret og mister kontrollen over sine fysiske koordinering. Hvis disse symptomer er venstre umarkeret, han kan blive ellevild og måske endda besvimer.

Vandladningsproblemer

En effekt af dehydrering er at personen vil enten passere urinen i meget små mængder eller stoppe passere helt. Enhver urin, der kommer ud, vil have en mørk farve og meget stærk lugt. Dette betyder, at personen har brug at blive hydreret hurtigst muligt.

Kulderystelser, sveden & tør mund

Når en person begynder overophedning vil han ofte finde, at munden er ekstremt tørt. Uanset hvor mange væsker han drikker, synes han ude af stand til at slukke sin tørst. På samme tid er den person, der er overophedede tilbøjelige til at begynde at veksle mellem sveden voldsomt og at kuldegysninger. Hans teint begynder at slå mærkbart hvide eller blegt. Søge øjeblikkelig lægehjælp på dette punkt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com