Naturlige hav sygdom behandling

01/28/2011 by admin

Søsyge er en form for køresyge opleves af nogle mennesker, når de rejser på vandet. Det påvirker en persons følelse af balance og kan være en invaliderende tilstand. Det medfører ofte at opkast og føle kvalme. Heldigvis er der nogle naturlige hav sygdom behandlinger, der kan hjælpe mennesker, der lider af denne betingelse.

Årsager

De vigtigste årsager til søsyge er bevægelse, visuelle desorientering og en forstyrrelse i det indre øre. Modkontoen systemet ligger i det indre øre er ansvarlig for en persons følelse af balance. Søsyge opstår, når hjernen modtager forskellige meddelelser fra det indre øre, kroppen og øjnene. Når på en bevægelige skib, kan en persons øjne opfatte en slags bevægelse, mens kroppen og indre øre fornemmer en anden. Symptomerne på havet sygdom opstår, når hjernen prøver at behandle disse modstridende signaler.

Symptomer

De tidligste tegn på søsyge kan være sløvhed, øget spytsekretion, gaben, svedtendens og bleg hudfarve. Mere alvorlige symptomer er kvalme, opkastning, og svimmelhed. De fleste mennesker kan tage over-the-counter medicin, såsom Dramamine, til denne betingelse; men der er naturlige hav sygdom behandlinger, som kan være nyttige.

Urter

Traditionelle plantelægemidler kan være et første anvendelse ved behandling af søsyge eller køresyge. Ingefær, pebermynte og sort horehound er urter, der almindeligvis anvendes til kvalme, opkastning og forstyrret maver.Ginger kommer i forskellige former, herunder kapsler, tinkturer, te og pulvere. En person kan lindre symptomerne af kvalme ved at tage 250 mg ingefær tre gange om dagen, ifølge University of Maryland Medical Center, og te fremstillet af pebermynte eller sort horehound blade og taget tre gange daglig kan også være gavnligt.

Akupressur

Ifølge University of Maryland Medical Center er der undersøgelser, der tyder på, at anvende pres på visse Akupressur punkter kan hjælpe med symptomerne på køresyge. Pressionsmiddel til akupressur punkt P6, eller Pericardium 6, som er beliggende på håndleddet (Se ressourcer), kan hjælpe med kvalme. Akupressur håndleddet armbånd, designet til at lægge pres på dette punkt, kan også være nyttigt som en naturlig hav sygdom behandling.

Homøopati

Homøopatiske midler er som regel en fortynding af naturlige ingredienser som planter og mineraler. Homøopatiske praktikere overveje en persons samlede fysiske og psykiske tilstand før ordinering retsmidler. Men nogle homøopatiske midler ofte foreslået for bevægelse eller havet sygdom er cocculus og tabacum.

En anden homøopatiske middel kaldet tur lethed kan også være gavnligt. Alle disse retsmidler i pilleform og er let tilgængelige online (Se ressourcer).

Forebyggende foranstaltninger

Hvis du er tilbøjelig til søsyge, er der måder at mindske eller forhindre dens forekomst. Naturlige forebyggende foranstaltninger for søsyge omfatter at holde dine øjne fokuseret på horisonten når ombord på en båd eller skib; opholder sig så tæt som muligt på centrum af fartøjet minimere hoved bevægelser; og undgå alkohol og store måltider før en tur.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com