Plaque & tandsten fjernelse

02/03/2011 by admin

Plaque & tandsten fjernelse

Plak er en kendsgerning. Denne fælles tandproblem formularer på alles tænder dagligt. Er ingen immune over for plaque, men vi har beføjelse til at kontrollere den. At fjerne plak på egen hånd derhjemme er enkel og kan holde tænderne rene og sunde. Men lad dig ikke narre til at tro at plak er uskadeligt; Det kan blive til tandsten.

Om plak og tandsten

Hverdags mad og drikke gået sammen om at fremme væksten af bakterier, eller plak, som ligner et ulækkert hvid film og opbygger lige mellem bunden af dine tænder og dit tandkød. Hvis du ikke fjerner plak regelmæssigt, det kan blive til tandsten, en hård, gulligbrun opbygning, der sidder lige hvor plak plejede at være.

Du kan forebygge tandsten med daglige tandrensning. Nogle mennesker er mere modtagelige end andre, så tandsten kontrol tandpasta er altid en god idé. Tandsten kan føre til gum sygdom, blødning tandkød, synlige rødder og huller i tænderne. Gum sygdom kan også påvirke andre dele din krop og gøre andre medicinske problemer værre. Undgå gummi sygdom betyder at undgå tandsten, og undgå tandsten midler at undgå plaque.

At fjerne plak og tandsten

Du kan slippe af daglige plaque oprustning af simpelthen rengøring tænderne på daglig basis. Børstning, slippe tandtråd og mundskyl af upassende og usunde ting. Tandbørster bogstaveligt børste plak overflader af tænderne, mens floss og mundskyl slippe af plak mellem tænderne. Pladen begynder at danne igen 4-12 timer efter børstning, så du virkelig behøver at børste to gange om dagen (mindst).

Tandsten er sværere at fjerne. Hvis kræver en professionel tandrensning, som er relativt simple og absolut vigtigt. Din tandlæge eller oral tandplejer skrammer væk tandsten, hvilket giver dig og din mund en frisk start.

Tandpleje

Bare fordi du holder plak og tandsten off dine tænder betyder ikke, du ikke behøver professionel tandpleje. Det er vigtigt at besøge din tandlæge på regelmæssig basis, uanset hvad, ligesom du skal børste og tandtråd hver dag.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com