Kan en implantatet placeres så snart tanden er fjernet?

01/30/2011 by admin

Kan en implantatet placeres så snart tanden er fjernet?

Et tandimplantat er en kunstig tand og root placeres, når en person oplever tandtab som følge af sygdom eller tilskadekomst. Et implantat kan bruges, når en person er generelt sundt, og er en optimal måde at bevare eller forbedre oral sundhed. Et implantat er så naturlige udseende og følelse af, at en person, der har et implantat ikke vil endda føle hun har tabt en tand. Implantater kan give folk tillid, hjælper dem ser bedre ud og tale mere tydeligt.

Implantater bidrage til at bevare Oral sundhed

Implantater er pålidelige, æstetisk tiltalende og ser og føles naturlige. De hjælper også gemme og støtter tænderne omkring dem og bidrage til at undgå degeneration af knogle under dem.

Umiddelbare resultater

I de fleste tilfælde kan dentale implantater placeres så snart brudt eller syge tand og roden er fjernet. Umiddelbar placering reducerer tandbehandling tid af uger, og endda måneder.

Enkelt eller flere udskiftning

En tand eller flere tænder kan udskiftes ved hjælp af tandimplantat kirurgi. Erstatter flere tænder i en række kan genoprette naturlige tygge funktion.

Lang levetid

Dentale implantater har en lang levetid og bevare integriteten i kæbeknoglen, hvor de er forankret.

Ingen indlæggelse

Indlæggelse er ikke påkrævet. Implantatkirurgi er svarende til en tandudtrækning. Implantat kirurgi er generelt udført under lokalbedøvelse, eller "indefrysning."

Pleje af din implantater

At pleje din implantater, børste og floss som sædvanlig. Også, fortsætte med at se din tandlæge til regelmæssig regelmæssige check-ups.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com