Hvordan man kan reducere globale opvarmning virkninger

02/04/2011 by admin

Hvordan man kan reducere globale opvarmning virkninger

I sidste ende er den eneste måde at reducere virkningerne af den globale opvarmning at reducere koncentrationerne af drivhusgasser, de gasser, fælde varme i atmosfæren. Naturligvis, den globale opvarmning er et systemisk problem forårsaget af globale mønstre i brugen af naturlige ressourcer, men personlige handlinger, især hvis foretaget af et stort antal mennesker, kan gå langt i at reducere vores samlede produktion af drivhusgasser og vores samlede virkning på planeten.

Instruktioner

• Beregne dit kulstof-fodaftryk.

Før du tænke på måder at reducere deres bidrag til den globale opvarmning, bør du vide præcis, hvor du står. Brug en af de mange tilgængelige online regnemaskiner at fastslå, hvad præcis din indvirkning er og hvad steder du har brug for at målrette.

• Reducere. Genbrug. Genbruge.

Brugen af naturlige ressourcer er en stor bidragyder til klimaændringer. Produktionen af forbrugsvarer genererer kulstofemissioner gennem naturlig ressource udvinding, transport og anvendelse samt bortskaffelse. Samtidig med at fjerne alle forbrugsvarer fra din livsstil ville være umuligt, mener om dit forbrugsmønstre og måder du kan reducere dit samlede forbrug, genbruge elementer før kassere dem og øger den hastighed, hvormed du genbruge.

At reducere antallet af varer du køber og mængden af emballage de omfatter, ved hjælp af holdbare elementer i længere perioder, genbruge elementer til nye formål og øge andelen af affald, du sender til genanvendelse er alle gode starter.

• Reducerer home opvarmning og afkøling energiforbrug.

Hjem opvarmning og afkøling forbruge massive mængder af energi. Sænke din termostat med et par grader om vinteren og at hæve det af et par grader om sommeren kan have umiddelbare fordele for miljøet og din tegnebog. Tænker lang sigt, undersøge måder til at forbedre den energimæssige ydeevne i dit hjem ved at øge isoleringen og opdatere din varme og kølesystemer til mere effektive muligheder.

• Brug energieffektive produkter.

Ved hjælp af effektive apparater og pærer kan reducere dine samlede energiforbrug, elregningen og bidrag til drivhusgasemissionerne.

• Sluk og tag apparater, når de ikke er i brug.

Brug kun så meget energi som du har brug for, uden at spilde energi på lyset er tændt i rum du er ikke i eller apparater tilbage på at du ikke bruger. At reducere din varmt vandforbrug ved at skære ned på brusebad gange og kun vask retter eller tøj når du har en fuld belastning vil også have en positiv indvirkning på din energieffektivitet.

• Reducere virkningen af din transport brug.

Undgå at køre din bil alene, deltage carpools eller bruge offentlig transport, kun bruge motor transport, når du absolut nødt til at gå et sted og overveje walking eller ved hjælp af en cykel i nærliggende destinationer. Ligesom mange miljøforanstaltninger, kan rationalisere din transport valg også have en positiv indvirkning på din økonomi og sundhed.

• Undersøge grøn energi udbydere og carbon offset muligheder i dit område.

Få din strøm fra vedvarende energikilder eller modregning dit kulstof-fodaftryk med forskellige carbon indfange indstillinger vil ikke kun reducere dit personlige konsekvenser, men bidrage til væksten af markederne i disse sektorer.

• Bliver aktive i lokale energispørgsmål.

Om på lokalt eller nationalt plan, har sociale og offentlige beslutninger på områder som transport-og energipolitik stor indvirkning på den globale opvarmning. Sørg for, at du er informeret om de spørgsmål, og få din stemme hørt.

Tips & advarsler

  • Diskutere de valg, du foretager med naboer og venner. Du kan statuere et eksempel i kampen mod den globale opvarmning.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com