Ørepropper & infektioner

03/21/2011 by admin

Ørepropper & infektioner

Øreinfektioner kan forekomme hos mennesker i alle aldre. Mens mest almindelige hos børn, kan de være alvorlige nok hos voksne til at tvinge dem til at tage tid ud fra arbejde at inddrive. Nogle mennesker bruger ørepropper for at forsøge at undgå øreinfektioner, men ørepropper kan øge en persons risiko for at pådrage sig en.

Øreinfektion

Øreinfektioner er et fælles sundhedsproblem med børn. De er som regel forårsaget af bakterier, men de kan også være forårsaget af svampeinfektioner. Den mest almindelige form for øreinfektion er også kendt som otitis media og involverer infektion og betændelse i en persons øre, lige bag trommehinden, Ifølge National Institutes of Health.

Symptomer

Symptomer på en øreinfektion omfatter smerter i det inficerede øre, sammen med en følelse af mæthed. En person med en øreinfektion kan ikke høre så godt med de berørte øre. En generel følelse af sygdom ledsager infektionen, som kan symptomer som diarré og opkastning. Hos små børn, kan irritabilitet, konstant gråd og feber være vejledende for en øreinfektion.

Behandling

Øreinfektioner kan behandles med øre dråber, som både lindrer smerten ved øreinfektion og bekæmpe infektionen i sig selv. Symptomer på øreinfektion kan klare i et par dage, men det er vigtigt at være sikker på medicinen administreres for så længe en læge anbefaler. Anti-inflammatoriske medicin kan hjælpe lindre smerter og feber symptomer. I svære tilfælde, kan oral antibiotika ordineres, ifølge American Family Physician.

Forebyggelse/løsning

For folk, der er tilbøjelig til øreinfektioner eller for børn, der har haft rør implanteret i deres ører som følge af tidligere øreinfektioner kan holde snavset vand ud af ørerne hjælpe med at forhindre fremtidige øreinfektioner. En læge kan anbefale ørepropper eller en tætsiddende Hue til at blokere for vand i at trænge ind i øregangen. Ørepropper anbefales ikke til brug, når brusebad, ifølge University of Maryland Medical Center.

Overvejelser

Impermeable ørepropper kan ikke hjælpe med at forhindre en øreinfektion i alle. I nogle tilfælde kan de sætte en person i større risiko for at udvikle en infektion, fordi ørepropperne kan irritere huden i øregangen. Skader på huden kan sænke resistens over for infektion. Vatkugler belagt i råolie er blød, ikke-irriterende alternativer til ørepropper.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com