Hvordan kan jeg finde de bedste Florida individuelle Health Insurance?

03/24/2011 by admin

Florida har en levende og konkurrencedygtig sygesikring marked med et stort antal af udbydere konkurrere om din virksomhed. Desværre, Florida har også tiltrukket sig et par skrupelløse aktører, der har sammensat forsikrings svindel så godt. For at beskytte dig selv og din familie, købe sygesikring kun fra erfarne agenter med nuværende forsikring licenser i god stående med afdeling i Insurance forordning.

Instruktioner

• Kend dit budget. Ikke hver forsikringspolice er passende for dig, og den bedste politik i verden er nytteløse, hvis du ikke har råd til at betale de præmier, der kræves for at holde det i kraft. Heldigvis, de fleste forsikringsselskaber vil lade dig tilpasse politikker ved at vælge blandt forskellige fradragsberettigede niveauer og foretage andre ændringer at planlægge strukturer.

• Kontakt et autoriseret forsikringsagent. Du kan kontrollere, at en given agent har en licens i god stående ved at besøge staten af Florida Department af finansforordningen agent søgning site (Se ressource afsnit).

• Indhente tilbud fra flere forskellige luftfartsselskaber. Hver sygeforsikringsselskab daekker og priser politikker forskelligt--en virksomhed, der ville tilbyde en hel del for personer med højt blodtryk, der styres af medicin kan ikke tilbyde en hel del til nogle, der er helt raske. Kigge efter en agent, der kan "shoppe" din ansøgning til flere forskellige sundhedsmæssige luftfartsselskaber.

• Besvare sundhed spørgsmål præcist. Husk, at Flyselskabet vil sammenligne dine svar til lægejournaler de anmodning fra dine behandlere.

• Vælg den bedste plan blandt de forskellige citater, du modtager. Den bedste plan er ofte ikke planen med den laveste præmie. Ser på en kombination af faktorer, herunder udelukkelser, selvrisikoen, co-assurance niveauer, de årlige maksimale out-of-pocket udgifter, og om politikken, der dækker receptpligtig medicin. Også se nøje på de restriktioner, der måtte gælde din frihed til at vælge din egen læge.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com