Kan diabetikere spiser Snack fødevarer?

03/25/2011 by admin

At have diabetes betyder ikke, at give afkald på snacks. Som en del af en velafbalanceret madplan, kan snacks faktisk hjælpe diabetikere holde deres blodsukker, eller glucose, niveauer fra droppe eller spiking. Din læge eller diætist kan hjælpe dig med at designe en kostplan, der omfatter flavorful snacks, som opfylder både dine sundhedsbehov og dine smagsløg.

Korn og stivelse

Korn og stivelse indeholder kulhydrater, som giver kroppen energi. Diabetikere skal dog nøje overvåge og spredt ud deres kulhydratindtagelse at undgå en stigning i blodsukkeret. American Diabetes Association anbefaler 6-11 portioner dagligt. Mellemmåltider muligheder, der passer ind i de fleste diabetisk måltid planer omfatter pretzels, hele korn crackers, hele hvede toast eller bagels, popcorn, ris kager, korn eller granola.

Frugter og grøntsager

Lav i fedt og pakket fuld af fiber, vitaminer og mineraler, frugt og grøntsager er en sunde mellemmåltider indstilling. American Diabetes Association anbefaler tre til fem portioner af grøntsager og to til fire portioner af frugt om dagen. Rå selleri, gulerødder, broccoli, blomkål, æbler, cantaloupe, rosiner, bananer, ferskner og vindruer er blot et par valg diabetikere kan nyde. Dog, diabetikere bør tælle stivelsesholdige grøntsager, herunder kartofler og majs, blandt gruppen stivelse.

Mejeri

Fedtfattig mælk og mejeriprodukter indeholder calcium, protein, og andre vitaminer og mineraler afgørende for et godt helbred. Derudover hjælper protein i mejeriprodukter dig med at føle fuld længere, begrænse overspisning der forårsager glucose niveauer til spike. For at få den anbefalede vælge to til tre portioner om dagen, fedtfattig mælk, yoghurt, ost eller sukkerfri budding for snacks.

Kød

Vi tænker normalt på oksekød, kylling, svinekød eller fisk som kød, men andre protein-baserede fødevarer såsom bønner, tofu, nødder og æg også falder i kategorien kød for diabetisk kost. American Diabetes Association anbefaler kun 4 til 6 ounce af magert kød eller kød erstatninger pr. dag for diabetikere, fordelt over dagen. Prøv beef jerky, hytteost, lavt fedt deli Tyrkiet eller peanut smør til en hurtig snack.

Fedtstoffer og slik

På trods af den vedvarende misforståelse mener at have diabetes ikke aldrig at have fedt eller sukker igen. Men som med enhver sund kost, disse fødevarer skal gemmes for særlige godbidder, og skal indarbejdes i din kostplan. For eksempel, hvis du ønsker et stykke af fødselsdagskage til aftenens fest, planlægge for det ved at reducere din kulhydratindtagelse hele dagen ved det samme beløb, der er i et stykke kage.

Daglige mellemmåltider

Være kreativ med snacks til at tilføje sort til din kost. Prøv æble skiver eller pretzels med peanut smør, selleri eller ris kager med lavt fedtindhold flødeost og tørrede tranebær eller yoghurt med rosiner og nødder. En cool oplevelse, blande almindelig yoghurt og frugt juice og frys blandingen. Kombinere dåse frugt i lys sirup med kanel, ingefær og majsstivelse, kog frugtsaft tykner og top med granola eller nødder til en varm, hjemmelavet knækbrød.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com