Hvordan man korrekt gøre Master Rens Diet

03/23/2011 by admin

Master Rens Diet er formuleret til at slippe den dieter kroppen af pounds af toksiner, der bo i tarmene på ethvert givet tidspunkt. Det er en flydende kost, der har til hensigt at rense kolonet af disse toksiner for at hjælpe dieter tabe sig og har færre sundhedsproblemer, der kan være lavet af disse toksiner. Også kaldet den Lemonade kost, bygger den på en særlig citron drikke som den eneste næring.

Instruktioner

• Spis mindre for 3 dagene før du starter Master Rens Diet. Dette kan skrumpe din mave lidt og forberede dig for at gå uden mad på diæt. Prøv et måltid om dagen i 3 dage eller spise mindre måltider end du er vant til.

• Bland 60 ounce af vand med 12 tbsp. hver af ahornsirup og citronsaft. Tilføje i omkring en 1/2 tsk cayenne peber. Rør disse ingredienser sammen til at lave en 1-dages forsyning af drikken. Dette vil være den eneste næring du må hver dag i mindst 10 dage.

• Tage en beroligende pille eller drikke en urtete afførende. Begge disse er tilladt på Master Rens kost. Fordi citron drikke ikke have nogen fiber, kan forstoppelse være et problem, hvis du ikke tager skridt til at flytte din tarm, og forstoppelse nederlag udrensning formålet med kosten.

• Ophold på denne kost i mindst 10 dage. Kosten kan fortsættes så længe 40 dage, men mange dieters har svært ved at gå så længe på Master Rens kost uden at føle træthed.

• Nem langsomt til at spise fast føde igen. Spise et stort måltid, så snart du er færdig med Master Rens Diet kan give dig en maven smerte i bedste og smertefulde kramper og opkastning i værste fald. Spis små måltider for en dag eller to, som din mave strækker sig til at rumme måltider igen.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com