Blå grønalger alternativer

10/19/2016 by admin

Blå grønalger alternativer

Blå grøn alger eller cyanobakterier, er et næringsstof-tæt organisme, der er forbrugt i tusinder af år. Blå grønalger er den højeste vegetabilske kilde til B12-vitamin og beta-caroten og er rig på mineraler calcium og chrom. Det indeholder alle otte essentielle aminosyrer, som støtte i opførelsen af nyt væv, enzymer og hormoner. Det har en nærende cellevæg, der er let absorberes af kroppen, hvilket betyder, at det kræver lidt energiske udgifter til at fordøje. Men der er andre alternativer til blå grøn alger, som kan give dig med lignende ernæringsmæssige punch.

Spirulina

Spirulina er en type af blå grøn alger dyrkes i menneskeskabte damme. Spirulina er mindre ernæringsmæssigt tætte end Aphanizomenon Flos Aquae (AFA), arter af blå grøn alger dyrkes i ferskvand i naturen. Det er forarbejdet med varme til distribution, hvilket resulterer i en hårdere cellevæg. Der kan være en lavere assimilation af næringsstoffer af denne grund.

Chlorella

Chlorella er en type af grønne alger. Som blå grønalger er Chlorella dybt nærende, som indeholder mange vitaminer, mineraler, aminosyrer, proteiner og sukker. Chlorella har været anvendt til behandling af kræft, reducere stråling bivirkninger, stimulere immunforsvaret og bremse aldringsprocessen. Chlorella er også behandlet med varme for distribution, og assimilation af næringsstoffer kræver nedbryde cellevæggen.

Røde havalger

Røde havalger har mindre lighed med blå grønalger og derefter spirulina og chlorella, men det kan bruges som et alternativ til nogen specielt ønsker for at øge immunforsvaret. Røde havalger har været knyttet til at reducere dannelsen af herpesvirus.

Acai bær

Selv om acai bær er en helt anden type plante end blå grønalger, de er også udråbt som superfoods og er meget nærende. Acai berry er en grapelike frugt høstet fra regnskove i Sydamerika. Acai bær har meget store mængder af antioxidanter, vitaminer og mineraler, herunder kalium; fiber; calcium; fosfor; proteiner; vitamin C, E, B1, B2, B3; og fede syrer omega-9 og omega-6.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com