Hvordan man kan forhindre en forstørret prostata med kost

05/08/2011 by admin

En forstørret prostata, også kendt som benign prostatahyperplasi (BPH), er en af de mest almindelige lidelser af ældre mænd. Som mænd når en alder af 40, prostata begynder at forstørre og de fleste mænd over 60 nødt til at beskæftige sig med dette spørgsmål. Mens der er ingen vej til helt forhindre en forstørret prostata, livsstilsændringer, herunder en anderledes kost, kan hjælpe med at opretholde en sund prostata og holde BPH i skak.

Instruktioner

• Bo hydreret. Urinvejsinfektioner kan forstyrre prostata, der ombrydes omkring urinrøret, og forværre allerede anstrengt urin funktion på grund af en forstørret prostata. Drikke mindst otte glas vand om dagen til at skylle uønskede bakterier fra urinvejene og blære.

• Drikke tranebær juice. Tranebærsaft øger surhedsgraden i urin, hvilket gør urinvejene en uvelkommen miljø af bakterier, der forårsager urinvejsinfektioner. Drikke tranebærsaft fire gange om dagen, bør ud over de otte briller vand, øge din arsenal mod urinvejsinfektioner.

• Øge dit indtag af omega-3 fedtsyrer. Omega-3 fedtsyrer menes at beskytte prostata celler og har en anti-inflammatorisk effekt. Fisk, som laks, tun, ørred og andre fede og koldt vand fisk, er store kilder til omega-3 fedtsyrer. Du kan også finde hørfrøolie og fiskeolie kapsler som et kosttilskud piller eller pulver.

• Spis masser af frugt. Dette øger kroppens naturlige produktion af D-Vitamin, der fremmer prostata sundhed.

• Undgå slik og fedtstoffer. Fedme kan forværre prostata problemer. Styre klar af højt fedtindhold og højt-sukker fødevarer kan hjælpe din generelle sundhed samt din prostata sundhed.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com