Migræne hurtig kur

04/23/2011 by admin

Migræne hovedpine er ikke kun yderst ubehageligt, men kan faktisk forstyrre din almindelige rutine ved ikke at tillade dig at være i stand til at håndtere hverdagens opgaver. Du kan have til at ringe til arbejde eller skole og ikke deltage i visse vigtige funktioner på grund af smerter og andre symptomer forårsaget af migræne. For at holde migræne og den smerte, som kommer sammen med dem på bay, er der nogle hurtige kure samt forebyggende skridt man kan tage.

Forebyggelse

Der er flere årsager til migræne. Mens nogle mennesker er naturligt mere tilbøjelige til at få migræne er de fleste mennesker modtagelige for dem på et tidspunkt i deres liv. Migræne er ofte anlagt den ved visse udløser, såsom overdreven stress, mangel på søvn og forbrug af fødevarer eller drikkevarer, der er mere tilbøjelige til at bringe om migræne, eksempler som er kaffe, chokolade og alkohol. Når kroppen er under ekstreme mængder af stress, kan du ikke selv være klar over, indtil din krop reagerer negativt; en af disse negative reaktioner er naturligvis en migræne hovedpine. For at hjælpe med at forhindre en migræne anlagt den ved stress, skal du sørge for at tage tid ud hver dag til at klare dit sind og lindre så meget stress som muligt. Lave aktiviteter du nyde og tage pauser fra stress i dit liv. Uanset om det er en massage, der vil sætte dit sind på lethed eller arbejder, vil hvilket gør tid til dig selv på en regelmæssig basis være en fremragende forebyggende foranstaltning for migræne. Også være sikker på at få masser af hvile på en regelmæssig basis og undgå store mængder af alkohol og koffein, fordi de dehydrere kroppen og overlade det sårbare over for migræne.

Skridt til at tage

Når en migræne har sat, er der ingen tvivl om det. Dit tempel kan begynde at throb og du er meget følsomme over for lys, du kan selv føle kvalme. Så snart du føler migræne kommer på tage nogle over the counter medicin designet specielt til migræne. Sørg for at følge med masser af vand for at fugte din krop. Anvende en cool komprimere til det område, der er såre mest og gå til et mørkt sted med minimal støj og lå. Den bedste ting at gøre som en migræne kommer er at få hydreret og få masser af hvile. Afslapning er nøglen, så at få en massage, uanset om professionel eller fra en ven eller et familiemedlem medlem vil hjælpe med at lette spændingen i kroppen. Også, at tage et varmt bad kan hjælpe dig med at slappe af og lindre, som igen vil hjælpe befri dig for din migræne meget hurtigere. Være sikker på at undgå overdreven lys, såsom dem fra computerskærme vil dette hjælpe lindre symptomerne meget mere hurtigt, fordi du ikke vil skærpende din migræne hovedpine.

Recept retsmidler

For migræne, der er intens eller for personer, der er mere tilbøjelige til at migræne, er receptpligtig medicin tilgængelige. Migræne receptpligtig medicin kan være både forebyggende og bruges til en hurtig kur. Hvis du synes, du har svært at behandle eller hyppig migræne kan du spørge din læge om disse medikamenter. Et par eksempler er Midrin, Imitrex, Maxault og Zomig. Diskutere dine symptomer med din læge vil hjælpe dig med at vælge den bedste recept for dig.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com