Tegn & symptomer på influenza-Virus

05/14/2010 by admin

Influenza, også kendt som "influenza," der altid er omkring os, men de fleste tilfælde ses i løbet af vinteren eller det tidlige forår. Influenza er en luftvejsinfektion, der normalt skaber ravage i hals, næse, bronkier, og selv kan påvirke lungerne. Ældre voksne mennesker med et svækket immunsystem og små børn er i størst risiko for influenza, men nogen kan fange den. Denne virus er meget smitsom. Det er nemt overføres fra person til person fra dråber, der består af virale partikler, når en smittet person nyser eller hoster omkring en person, der er sårbare. Denne virus har potentiale til at blive mindre eller alvorlige og kan endda forårsage død. Hvilket gør det vigtigt at kende de tegn og symptomer på influenza-virus.

Første tegn på Influenza

I første omgang kan influenza producere symptomer svarende til en almindelig forkølelse. Inden for 3 til 5 dage efter eksponering vises de første tegn på infektion. Du vil måske føle sig køre ned og lidt trætte, og din hals kan føle scratchy og lidt smertefuldt som du spiser eller drikker. Du kan have anfald af nysen, der normalt kommer med en løbende eller tilstoppet næse. Normalt symptomerne på en almindelig forkølelse er væk inden for et par dage, men det gør ikke forekomme med influenza-virus. Symptomerne intensivere og gøre du føler dig elendig.

Træthed

Når din krop er smittet med influenza, vil du bemærke et pludseligt tab af energi. Den lille træthed, at du følte inden for de første dage af infektionen forværres og bliver det ekstrem træthed og svaghed. Din krop kan føle som om det er fyldt med bly, og selv at komme ud af sengen kan føle som om det tager en enorm mængde af energi. Du kan ikke føle sig til at udføre simple opgaver, som du gjorde på daglig basis.

Ømhed og smerter

Influenza.com advarer om, at influenza er absolut elendighed, fordi hele din krop kan føle smerte. Du kan føle dyb smerte i dine muskler og led, og de kan smerte så dårligt kan det være svært at sove. Du kan føle sig presset og smerten i dine øjne, pande og sinus-området. Nogle mennesker har smerter, der er så alvorlige, at liggende i sengen gør deres krop føler værre. Hvis din krop pludselig føles du blev ramt af en stor lastbil, kan så du være sikker at du er kommet med influenza.

Feber

Som din krop forsøger at slippe af influenza-virus, kan din temperatur svæve. En høj feber af 100-103 grader er fælles. Du kan have intense kuldegysninger, og øjeblikke senere kan du finde dig selv sveden voldsomt. Influenza gør du føler dig meget ubehageligt, fordi det kan være umuligt at varme op selv når du har lag af tøj og tæpper. Dine øjne ser røde, vandig og din hud vil se varme og blussende.

Symptomer hos børn og spædbørn

Ifølge KidsHealth.org, har børn ofte gastrointestinale symptomer som diarré, kvalme og mavesmerter med influenza. Dit barn kan også lider kroppen ømhed, svaghed, kulderystelser og en tør hoste. Han kan ryste med høj feber. Dit barn vil føler sig irritabel og græde. Ved, at mange børn udvikle influenza komplikationer som lungebetændelse, sinus infektion og øreinfektion. Børn i alderen 6 måneder til 5 år er ofte indlagt på grund af sværhedsgraden af deres influenzasymptomer. Disse unge børn kan have en farlig kropstemperatur 104, der kan føre til feberkramper. Et spædbarn, der har influenza ser virkelig syg og svag. Han kan også have en dårlig appetit.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com