Bivirkninger af tørre øjne

02/15/2011 by admin

Tørre øjne er ubehageligt og et irritationsmoment. De klør, og hvide i øjnene ender flammende rød snarere end strålende hvid. Tørre øjne kan forringe din vision. Nogle mennesker har hvad der kaldes tørre øjne syndrom.

Ekspert indsigt

Hvis du lider af tørre øjne syndrom, producerer du ikke nok tårer, ifølge Dr. M. Reza Dana, direktør for hornhinden og refraktiv kirurgi tjenester på Massachusetts øjet og øret InfirmaryCornea Service. Vi har brug at producere tårer, fordi de kæmper bakterier. Tårer er lavet af proteiner, fede olier, elektrolytter og anti-bakterielle stoffer, såvel som vækstfaktorer, der regulerer celle processer. Når du producerer tilstrækkelige mængder af tårer, dette holder øjnene klare og glat og bidrager til at opretholde gode vision. Når du ikke gør det, vil du have problemer. Dine øjne bliver irriteret og betændt.

Resultater

Tørre øjne kan resultere i brændende, en følelse af scratchiness som om der er noget indgivet i dit øje, en grynet, sandede fornemmelse, der bliver værre som dagen skrider frem og stikkende. Resultatet af tørre øjne er stor ubehag.

Årsag

Tørre øjne, der skyldes nedsat produktion af væsker, der er produceret af dine tåre kirtler. Hvis dine øjne er tørre, kan de vand. Generelt, begge øjne rammes, og tørre øjne er mere tilbøjelige til at forekomme hos personer over en alder af 40, ifølge Organizedwisdom.com.

Stigende

Forekomsten af tørre øjne syndrom er stigende. Læger mener, det er på grund af brug af computeren. Folk blinke ikke deres øjne så meget, når de stirre på en computer, der betragtes som vedvarende visuel aktivitet. Blinker er lige så vigtig som producere tårer fordi blinker slipper af snavs i øjet. Tørre øjne kan få meget værre når du ser TV eller læse længere perioder af tid, eller når du kører.

Anbefalinger

Dr. Andrew Weil, grundlægger og direktør for programmet i Integrativ medicin på College of Medicine, University of Arizona, og en pioner inden for holistisk sundhed, der fik sin medicinske uddannelse på Harvard University, bemærkede, at tørre øjne kan være forårsaget af visse former for medicin, du tager. Diskuter dette med din sundhedspleje udbyder. Han anbefaler at bruge en luftfugter i dit hjem, drikke masser af vand, fordi dette vil hjælpe slimhinder i øjnene forbliver fugtig, blinke ofte og forsøge ikke at gnide øjnene, som vil gøre dem værre. Han foreslår, spise fødevarer, der har omega-3 fedtstoffer, som laks, torsk, valnødder og hørfrø, fordi dette vil bidrage til at bevare fugt i dine øjne. OTC øjendråber kan bruges og er hjælpsom. Få dem, der siger "kunstige tårer" og ikke dem, der er udpeget for kløende eller røde øjne.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com