Rektal betændelse blødning behandling

05/04/2010 by admin

Rektal inflammation og blødning kan være forårsaget af hæmorider, sprækker, fistler, Crohns sygdom, colitis, eller cøliaki. I ældre personer. rektal blødning kan forekomme på grund af diverticulosis, rektal prolaps eller tilstedeværelsen af store polypper, som kan blive til kræft. Folk ældre end 40, og dem med en familie historie af kræft i tyktarmen bør tjekke med en læge, hvis der opstår rektal blødning.

Hæmorider

Lyse rødt blod i toilettet er ofte et tegn på hæmorider. Disse er varicosities, eller svage og ødelagte steder i venerne i endetarmen. Ofte arvet og forværret af graviditeten, kronisk forstoppelse og mangel på motion, kan bump være håndgribelig på ydersiden af endetarmen. Hæmorider kan også være inde, hvor de er mere tilbøjelige til at bløde. Naturlægemidler sitz bade med troldnød, kulsukker og Vejbred vil stoppe blødninger og lindre hævelse og smerte. Revet rå kartoffel kan også lette smerter og mindske hævelse. Spise en kost med højt fiberindhold og drikke masser af væske. Praksis kegel øvelser, eller stramme ringmusklen gradvist og holde i flere sekunder, før du slipper gradvist, op til 50 gange om dagen. Denne øvelse øger omsætning og styrker støttende muskler.

Fistel/revne/Crohns sygdom

Fistler er unormale åbninger, der kan varetage eller bløder. De kan være forbundet med Crohns sygdom, en auto-immun kronisk betændelse i tarmene. Vedvarende fistler muligvis kirurgi og medikamenter kan lindre nogle symptomer på Crohns sygdom. En revne er en tåre i slimhinden væv, normalt forårsaget af forstoppelse. En kost høj i rå grønne bladgrøntsager, andre grøntsager og frugter med masser af frisk vand eller juice healing. Høj potens vitamin kan også være nyttigt at opveje eventuelle malabsorption af kosten næringsstoffer.

Diverticulosis

Over tid, kan foring af tarmen danne lommer, der forårsager smerte og blødning. Diverticulitis er betegnelsen når sådanne lommer blive smittet. Denne betingelse er forbundet med kronisk forstoppelse og kan afhjælpes med en hele fødevarer kost med højt fiberindhold.

Colitis/Proctitis/cøliaki sygdom

Betændelse, sårdannelse og blødning af kolon væg kaldes colitis. I proctitis, er betingelsen lokaliseret til endetarmen. Smerten af colitis kan mærkes som mavekramper, diarré og hastende karakter. Colitis har varieret årsager--en er en intolerance for gluten eller cøliaki. At afholde sig fra produkter fremstillet med hvede, byg og rug, herunder skjulte ingredienser som malt flavoring, vil msg og korn eddike lindre symptomer. Ud over at fjerne gluten, skal du undgå mælk, ost og andre mejeriprodukter, i det mindste midlertidigt. De kan ofte være tilsat tilbage i kosten når gluten-induceret skade er helet. Nogle mennesker har haft succes efter en veganer rå fødevarer kost af friske frugter, grøntsager, nødder og frø til at helbrede colitis.

Polypper/kræft

Vækster i tarmen kaldet polypper kan blive betændt og bløder, når de bliver store nok til at være omfattet af irritation. Polypper er ikke ondartet i sig selv, men de kan blive til kræft. En koloskopi er en vigtig screeningsværktøj gjort rutinemæssigt for folk over alder 50, der kan opdage og fjerne polypper, før de forårsager alvorlige problemer. Tyktarmskræft når opdages tidligt er meget behandlelige.

Prolaps

Som mennesker alder, væv mister elasticitet og kan falde og stikker ud fra endetarmen og bløder. Kvinder er mere udsatte for prolaps, sandsynligvis på grund af fødsel praksis. Prolapsen er opfattet som en bule når aftørring. Kegel øvelser og omvendte stillinger kan hjælpe, men kirurgisk reparation er det bedste middel mod alvorlig prolaps.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com