Virkningerne af Olive Leaf Extract

02/18/2010 by admin

Olive bladekstrakt kommer fra bladene af oliventræ, som vokser i overflod i Middelhavslandene. En af de primære komponenter af oliven blade ekstrakt er en fytokemiske kaldet oleuropein. Olive bladekstrakt er kendt for at være ugiftigt og sikker for såvel dyr som mennesker.

Former for Olivenblad ekstrakt

Olive bladekstrakt er tilgængelig i kapsel form såvel som tinktur eller flydende form. Begge dele er praktisk og nem at bruge.

Anitviral egenskaber

Olive bladekstrakt er kendt for at være meget effektiv mod de fleste vira, herunder HIV, herpes, og influenza. Det menes, at ekstraktet hæmmer virus's evne til at reproducere sig selv i kroppen.

Antibakterielle egenskaber

Olive bladekstrakt har også vist sig at være effektiv mod mange former for bakterier. Det kan bruges til kroniske infektioner, bihulebetændelse, ondt i halsen og udslæt forårsaget af både bakterier og fungii.

Systemiske forhold

Olive bladekstrakt kan muligvis hjælpe med symptomer på inflammatoriske gigt, kronisk træthedssyndrom, diarré og psoriasis. Det kan også hjælpe fordøjelseskanalen rense sig selv af nogle parasitter.

Forholdsregler

Olive leaf har vist potentiale til at sænke blodtrykket. Mennesker, der tager coumadin bør ikke tage oliven blade ekstrakt, skyldes, at det udvider blodkarrene og kan forårsage overdreven blødning.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com