Hvordan kan Diabetes forårsage hårtab?

03/15/2010 by admin

Follikel vækst

En af de første symptomer på diabetes kan være hårtab og udtynding. Hår for en sund person vil vokse omkring en halv tomme om måneden under den normale hårvækst cyklus. Det er normalt for nogle hår falder. For diabetikere, hårsækkene er langsommere og tilbringe længere i den hvilende fase hvor ikke de reproducere hår. Hår er ikke erstattet af folliklerne så hurtigt som det falder.

Kredsløbsproblemer

Diabetikere har dårligt blodomløb, forårsager sår til at helbrede meget langsommere. Kredsløbssygdomme problemer kan også påvirke væksten af hår. Langsom omsætning vil gøre normalitet hårvækst cyklus (to til seks år i den gennemsnitlige person) meget længere, og håret bliver tynde. Tilføjelse til kredsløbsproblemer af en diabetiker er hormonelle ubalancer, som opstår, når blodsukkeret ikke er under kontrol.

Immunsystemet

Immunsystemet hos en diabetiker er kompromitteret af sygdom, hvilket gør det udsat for infektioner. Hudinfektioner i diabetikere er især almindelig og kan forekomme i hovedbunden. En hovedbund, som er blevet inficeret ikke heler ordentligt (som det ofte er tilfældet med diabetikere) vil have en afmatning i hårvækst. Det er også muligt for diabetikere med svampesygdomme og infektioner direkte i hårsækkene.

Ernæring

Ordentlig ernæring fremmer god hårvækst. Diabetikere konstant kæmper ernæringsmæssige problemer. Dette kan bremse væksten af hår. Når blodsukkeret er kontrolleret med diæt og medicin, bør hårvækst forårsaget af dårlig ernæring forbedre.

Psykiske tilstand

Depression og stress, to ting diabetikere er tilbøjelige til, fordi de står over for livslang sygdom, kan bidrage til langsommere hårvækst og hårtab. Ændringer i medicin niveauer, som er fælles for diabetikere, kan forstyrre krop og sind. At holde den mentale tilstand som selv som muligt kan hjælp at også holde hårvækst konstant.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com