Hvordan til at identificere dystoni

02/22/2010 by admin

Dystoni sker, når en del af din krop som en hånd eller fod flyttes ukontrollabelt. Dette er forårsaget af ufrivillige muskelsammentrækninger. Sammentrækninger kan variere fra mild til svær. Her er hvordan kan du fortælle, hvis du har dystoni.

Instruktioner

• Forstå de tidlige advarselstegn. Det sker normalt først på et enkelt område af kroppen. For eksempel, vil muskelsammentrækninger ske når du gør en bestemt ting som at gå fremad, men ikke når du køre frem eller gå baglæns. Symptomerne kan blive mere alvorlige, når du er ængstelig eller stresset.

• Vide, hvordan dystoni kan påvirke forskellige dele af kroppen. Det kan forårsage øjenlåg hurtigt blink eller knibe øjnene sammen. Det kan også forårsage hals at rykke frem og tilbage eller fra side til side. Hvis det følger kæbe og tunge, kan det føre til utydelig tale eller gør det svært at spise eller sluge. Hvis det er i hånd eller underarm, kan det medføre smerter under gentagne bevægelser.

• Være opmærksom på andre betingelser at dystoni er knyttet til. Dystoni kan forekomme som følge af en underliggende medicinsk tilstand som et slagtilfælde, hjernesvulst, en mangel på ilt, en allergisk drug reaktion, hjerneskade eller infektioner.

• Se en læge hvis du oplever symptomer. En neurolog kan bruge urin og blodprøver til at se, om der er giftstoffer i kroppen og en MR-scanning kan afsløre tilstedeværelsen af en hjernesvulst eller tegn på et slagtilfælde.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com