Citron rensnings kost

01/23/2011 by admin

Citron rensnings kost, også kendt som Master Cleanse, er et vægt tab afgiftning regime varer ti dage. Forbrugende kun saftevand og vand, hævder personer, der har prøvet citron rensnings kost at føle en stigning i energi og generelt forbedret følelse af velvære. En detox sæbe hjælper også med at fjerne giftstoffer og frie radikaler fra huden, nyrerne og leveren tillader kroppen til at køre på en mere effektiv plan.

Før citron rensnings kost

Før du begynder citron rensnings kost, skal du stoppe med at spise fast føde for at få maven forberedt til en 10 dages Rens. Tre dage før rense, starte ved at spise kun rå frugt og grøntsager. På anden dagen før starten, Spis kun naturlige frugt- og grøntsagssaft; og den sidste dag før, forbruge kun pure appelsinsaft. Dette vil hjælpe skære ned på mad cravings og sult under starten af rense.

Hver dag på en citron rense kost, vil du drikke 60 ounce af en lemonade blandingen ud over 64 ounces filtreret vand. For at blande en hel dag værd af saftevand, kombinere 60 ounce af filtreret vand, 12 spsk økologisk frisk citronsaft, 12 spsk økologisk klasse B ahornsirup og halvdelen en teskefuld cayenne peber. Kombinere grundigt og drikke hele dagen, at et nyt parti for hver af 10 dagene.

Saltvand Flush

For at rense mave-tarmkanalen i citron rensnings kost, bruger mange mennesker en saltvands flush eller afførende te. For at gøre en saltvands flush, kombinere en teskefuld af havsalt med 25 ounce af filtreret vand og forbruge helt hver aften. Dette vil hjælpe med at skylle ud toksiner i tarme og tyktarm, da der er ingen mad i tarmen.

Afførende te bør være havde hver aften hvis det ønskes i stedet for salt vandet skylle. Te, der indeholder Senna arbejde for at skubbe affald fra tarmene, men bør ikke være brugt lang sigt at undgå sundhedsmæssige risici forbundet med urter såsom kramper eller toksicitet.

Efter en citron rensnings kost

Efter 10 dages Rens, indarbejde mad tilbage i systemet på samme måde, det blev taget ud. På den første dag, drikker intet andet end ren appelsin juice, så har naturlige frugt- og grøntsagssaft, og på den tredje dag kan du begynde at spise solid frugter og grøntsager. Efter tre dage kan du spise protein og kerner ud over frugt og grøntsager.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com