Hvordan man behandler en gul jakke Sting i en person, der er allergiske

01/21/2011 by admin

Hvordan man behandler en gul jakke Sting i en person, der er allergiske

Gul jakke svier er smertefulde og generende for de fleste mennesker, men de er særlig farligt i personer, der er allergiske over for dem. Her er hvordan man behandler en gul jakke sting i en person, der er allergisk.

Instruktioner

• Fjerne stinger efterladt af gul jakke. Bruge kanten af et kreditkort til at skrabe stinger væk i stedet for pincet, der kan bryde stinger og skubbe den hornet venom dybere ind i webstedet sting.

• Søge lægehjælp øjeblikkeligt. Ringe til en læge eller skadestuen for at lade dem vide, at du kommer.

• Administrere en EpiPen-injektion til at hjælpe med at forhindre anafylaksi, hvis personen har en EpiPen på grund af tidligere erfaringer med en allergisk reaktion på en insekt Braad.

• Rens området sting med sæbe og vand, hvis ikke du er sikker på, om personen er allergisk over for en gul jakke brod. Derefter kigge efter tegn på en alvorlig allergisk reaktion (såsom kløe bistader på andre områder end webstedet af sting, hævelse af ansigt, hals eller tunge, svimmelhed; åndedrætsbesvær; og tab af bevidsthed). Hvis du har mistanke om, at den person, der har været stukket er allergisk men ikke er blevet diagnosticeret, administrere en mundtlig antihistamin og komme til lægen så snart som muligt.

Tips & advarsler

  • En mundtlig antihistamin er ikke nok til at forhindre anafylaksi. Hvis nogen har været stukket og kæmper for at trække vejret, komme til en læge eller skadestuen straks.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com