Hvordan til at genkende tegn du er gravid

06/24/2011 by admin

Genkende tegn på graviditet er undertiden vanskeligt, især for kvinder, der aldrig har været gravide før. Mange tidlige graviditet tegn ligner symptomer forårsaget af medicinske lidelser, og nogle kvinder tror fejlagtigt de har en forkølelse eller influenza i løbet af den første måned af graviditeten. At vide, hvordan at genkende tegn du er gravid er vigtig, da det gør det muligt at foretage livsstilsændringer nødvendige for at sikre sundheden for din baby.

Instruktioner

• Holde styr på din menstruation, og antage, du kan være gravid, hvis din menstruation er mere end én uge sent og du har haft ubeskyttet samleje. En savnet eller sene periode indikerer ikke altid graviditet, men det er det første tegn på graviditet for mange kvinder.

• Kig efter fælles tidlig graviditet symptomer, såsom bud eller forstørrede bryster, hyppig vandladning, usædvanlig træthed, appetit ændringer og kvalme. Men mange af disse symptomer er en normal del af PMS for nogle kvinder.

• Være opmærksom på at mindre almindelige tidlige graviditet tegn og symptomer, såsom hovedpine, humørsvingninger, mad cravings eller aversioner, forstoppelse, svimmelhed og besvimelse.

• Tage din temperatur. En høj basale kropstemperatur kan indikere graviditet, især hvis din temperatur er stadig lidt forhøjet for 18 dage eller længere. Dette tegn er kun indlysende hvis du bevidst om din normale kropstemperatur, eller hvis du har kortlægning din temperatur som led i et forsøg på at undfange.

• Bemærk eventuelle pletblødning eller kramper der opstår før din menstruation er forfalden. Mild kramper kan opstå under implantation, og nogle kvinder oplever mindre spotting når ægget implantater i livmoderen. Dette sker typisk omkring 10 dage efter befrugtningen, ifølge Mayo Clinic.

• Tage et hjem graviditetstest til at afgøre, om du er gravid. Mange hjem graviditetstests er nu følsomme nok til at opdage en graviditet flere dage før menstruation forventes at finde sted. Hvis testen er negativ, men du fortsat oplever andre tegn på graviditet, kan du prøve efterprøvning i en uge eller besøge din læge for en blodprøve.

Tips & advarsler

  • Kvalme eller morgenkvalme, kan forekomme ethvert tidspunkt af dagen eller om natten. Det kan begynde så tidligt som to uger efter undfangelsen, ifølge Mayo Clinic.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com