Hvordan ændres en lumbal Fusion bagsiden?

06/23/2011 by admin

Reducerer lumbal fleksion

En lumbal fusion, som er en procedure, der er designet til at smelte sammen et vilkårligt antal lændehvirvlerne, resulterer i nedsat fleksion og mobilitet af columna lumbalis. Normal fleksion af rygsøjlen, herunder af den lumbale del af rygsøjlen, er tilladt af fleksibiliteten i ryghvirvler på begge sider af en spinal disken. Når en lumbal fusion er udført, små bruges knappenåle og/eller skruer til at oprette en solid, immobile knoklet enhed mellem delene af columna lumbalis er smeltet. Pins og/eller skruer bruges til at smelte lændehvirvelsøjlen forhindrer normal drift af områderne er smeltet. Dette resulterer i reduceret lumbal fleksion, især lateral fleksion.

Hjælper med at stabilisere Spinal diske

Når en lumbal fusion er udført, er de intervertebrale spinal diske mellem de sammenvoksede dele af rygsøjlen stabiliseret, som almindeligt reducerer smerte og følelsesløshed forbundet med svulmende og/eller diskusprolaps diske. I en normal columna lumbalis, intervertebral diske opleve betydelige torsion og komprimering, som rygsøjlen bøjer, som kan forværre og/eller forværre smerter og følelsesløshed forbundet med tilskadekomne eller syge lumbal diske. Ved at forhindre normale lumbal spinal fleksion, en lumbal fusion bidrager til at stabilisere og bagstolper lænde-diske, hvilket ofte resulterer i reducerede smerter og forbedret funktion i personens påvirket med syge lumbal spinal diske.

Øger lumbal stabilitet

Når lændehvirvelsøjlen er sammenvokset, selv om en hel del af lumbal fleksibilitet er tabt, er mindst i de fleste tilfælde, den overordnede stabilitet af lænderyggen steget. Den lumbale del af rygsøjlen er en af de mest ustabile og derfor mest skade-udsatte områder i rygsøjlen. Det er almindeligt for hyppig eller pludselige vrid eller torquing bevægelser for at forvolde skade for lumbal spinal diskene. En lumbal fusion hjælper med at reducere risikoen for skade at den lumbal spinal område ved at øge dens overordnede stabilitet på bekostning af en beskeden reduktion i fleksibilitet. Og for alvorligt beskadiget lumbal spinal diske, denne øgede lumbal stabilitet hjælper med at forhindre yderligere skade, og i nogle tilfælde, fremme heling.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com