Sådan finder du en ortopæd

03/03/2012 by admin

Finde en ortopæd kan være let. Der er virkelig ingen grund til at halte rundt i gaderne med smertefulde fødder på jagt efter en ortopæd. Følg disse trin for at finde ud af mere.

Instruktioner

• Husk på, at der er mange steder, at du kan søge. Internettet eller de gule sider kan være et godt sted at starte. Du kan søge efter ortopæd i dit område via den amerikanske føromtale Medical Association (APMA), American College of fod og ankel kirurger (ACFAS) eller via din stater podiatry board hjemmeside. Du kan spørge venner eller familiemedlemmer, som de anbefaler. At tale med din praktiserende læge kan være nyttige.

• Når du har en idé om hvilke ortopæd, du gerne vil gå til det er bedst at tjekke med din sygeforsikringsselskab. Afhængigt af din forsikring planen kan du være begrænset til kun at se visse fodterapeuter. Hvis du søge behandling af en ortopæd, der er ude af dit netværk skal du muligvis betale regningen op foran.

• Telefonen et par podiatry kontorer til at få en idé om priser og regler om fakturering. Spørg om deres afbestillingsregler, som nogle måske kræver 24 timer mærke ellers du er sendt en regning.

• Spørg om åbningstider og se, hvis disse virker med din tidsplan. Hvad er ventetiden for akut udnævnelser? Hvor lang tid tager det for at få en aftale?

• Du kan skal se på lokale transport og handicap tilgængelighed for at sikre, at du kan komme til podiatry office nemt.

Tips & advarsler

  • Hver stat har deres specifikke sæt licenskrav for en ortopæd at mødes. Du kan finde ud af, om der har været nogen disciplinære foranstaltninger over for en ortopæd af ringer din statens bestyrelse podiatry.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com