Hvordan man drage fordel af cytokiner

10/30/2010 by admin

Cytokin er den generelle betegnelse bruges til at identificere en lang række kemikalier, eller udskilles proteiner, der hjælper fremme dit immunforsvar og dermed beskytte dig mod udenlandske toksiner. En af de bedre måder at forberede de job, de har brug for at gøre din cytokiner er motion. Undersøgelser viser, at kroppen producerer cytokiner som reaktion på kirurgi, forbrændinger eller andre kropslige traumer er meget samme måde det producerer dem som reaktion på anstrengende motion. Udøve din cytokiner er endnu en anden sundhed fordel arbejder. Læs videre for at lære hvordan du bedre kan forberede din krop til at beskytte sig selv ved at udøve.

Instruktioner

• Forstå, at i de sidste fem år, har været mange undersøgelser, linke anstrengende motion til cytokin aktivitet, især fra excentriske øvelser som kører eller cykel ridning. (Disse formularer kaldes "excentrisk" fordi de kræver en "excentrisk kontraktion", eller en strækning af ben muskel, som når kører eller cykel ridning). En undersøgelse viser, at efter 45 minutters motion på en indendørs roer (eller ergometer), cytokin niveauer var høj i tre timer. Interessant, dem, der deltager i undersøgelsen, som var regelmæssig løbere viste ingen stigning. Deres cytokin niveauer var allerede oppe. Få flere oplysninger ved at læse den undersøgelse, kaldet "The cytokin respons til anstrengende motion" i nedenstående ressourcer.

• Slags cytokin produceret mest lige efter øvelse kaldes Interleukin-6 (IL-6). Jo længere arbejde-out, den mere kroppen producerer. I en undersøgelse af marathon løbere, der sluttede race i tre til tre og en halv time, fandt forskerne markant større mængder af IL-6 lige efter flugt. Løbebånd løbere, mængden af IL-6 i blodet er begyndt at stige efter 30 minutter og toppede på to og en halv time. Det samme beløb af marathon løbere IL-6 kunne findes i løbebånd løbere efter 90-minutter at køre. Kører længere producerer ikke mere IL-6. Adrenalin kan kun øge niveauet af IL-6 dobbelt til tredobbelt. Så behøver du ikke at starte uddannelse til en maraton at drage fordel af motion-producerede cytokin. Få flere oplysninger ved at læse undersøgelsen kaldes "Motion og cytokiner" i nedenstående ressourcer.

• Ved at mængde og art af fedtsyrer du spiser kan påvirke cytokin produktion under træningen. Selv om den typiske amerikanske kost indeholder alt for mange Omeg - 6 fedtsyrer (den slags findes i fjerkræ, æg og vegetabilske olier) og for få Omega-3 fedtsyrer (den slags findes i fede fisk) end det burde, Omega-6 fedtsyrer bedre forbedre cytokin produktion. Kost højt i de sunde Omega-3 fedtsyrer kan hæmme cytokin produktion. Lære mere ved at læse undersøgelsen kaldes "Fedtstoffer og motion immunologi" i nedenstående ressourcer.

Tips & advarsler

  • Ikke alle cytokin stigninger er god. Når ukontrolleret af kroppen, som det gør normalt, kan for mange immunceller sendes. Dette kaldes en "cytokin storm." Hvis en opstår i lungerne, for eksempel, akkumulerede celler kunne til sidst blokere off luftvejene. Det vides ikke, hvorfor visse virale angreb som 1918 influenzapandemi forårsage cytokin storme.

Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com