Arm & Elbow personskader

09/03/2013 by admin

Falls, bilulykker, overforbrug og andre traumer kan føre til et væld af arm og albue skader. Flere af disse skader tage op til flere måneder at heles, med inddrivelse tid ofte længere for voksne end børn.

Brækket Arm

Blandt de mest almindelige arm er skader pauser og knoglebrud. Midwest ortopædi, tilknyttet Chicago's Rush University Medical Center, siger 20 procent af alle arm knogle pauser inddrage overarmen, eller humerus, men børn løber en større risiko for at bryde lavere arm knogler (radius og ulna). Børns pauser har tendens til at helbrede hurtigere end den samme skade hos voksne.

Snapping lyde efterfulgt af ekstrem smerte forværres ved bevægelse karakterisere disse skader. Være rede til at vente flere uger til flere måneder for healing i en støbt. Læger kan være nødvendigt at flytte nogle stykker af ben tilbage på plads inden du stemmer, så Bered dig hvis der lider af en af disse skader.

Albue og Olecranon frakturer

Albue frakturer hos voksne har tendens til at følge bilulykker eller alvorlige falls. Frakturer omkring albuen leddene hos børn skyldes ofte falder på udstrakte arme mens du spiller. Pludselig intens smerte, følelsesløshed i en eller flere fingre, ømhed og hævelse er symptomatisk for denne type skade. Direkte slag til albuen eller falder på et bøjet arm kan bryde olecranon, meget spidse spidsen af albuen. Albue frakturer kræver normalt operation.

Radiale frakturer

Fremadrettede falls udløse et naturligt instinkt at forlænge arme for at lindre virkningen. Dette instinkt opretter førsteklasses betingelser til radialt hoved frakturer. Midwest ortopædi siger, denne type fraktur opstår i omkring 20 procent af alle akutte elbow personskader. Disse typer af frakturer, der involverer pauser i den mindre knogler i underarmen, ledsage ofte albue dislokation.

Overforbrug skader

Overdrive visse aktiviteter, som placerer overdreven stress på arme eller albue leddene kan føre til overforbrug skader. Én type af overforbrug skader, bursitis, opstår, når væske sæk, puder og smører fælles områder dønninger, at bringe smerter med det.

Tendinitis, en anden fælles overforbrug skader, er forårsaget af hævelse af sener, der forbinder muskler til knogler. En lignende skade, tendinosis, opstår Hvornår bindevæv i og omkring sener svulme. Nogle gange, forårsager presset på nerverne i arme og hænder frugtblad tunnel syndrom, med symptomer, herunder svaghed og følelsesløshed i fingre.

Alder som en faktor

Som voksne alder, de bliver større risiko for knoglebrud og andre arm og albue skader, fordi de har mindre muskelstyrke og knogledensitet. Osteoporose er en tilstand hos voksne involverer dette tab af knoglestyrke og tæthed. Ældre voksne er ofte mere usikker på benene end unge, bidrager til mere falder, der forårsager arm og albue skader.


Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com