Fordelene af Rødkløver urter

12/03/2010 by admin

Fordelene af Rødkløver urter

Rødkløver er en flerårig urt almindeligt forekommende og dyrket i Nordamerika, Europa, Afrika og Asien. Fordelene af Rødkløver (Trifolium pratense) er mange. Rødkløver er rig på stoffer, der er nyttige i behandling af maladies specifikke til mænd og kvinder og har potentiale for forebyggelse af kræft.

Historie

Blomster af Rødkløver har været brugt i årtier i forskellige folkemusik retsmidler. Kineserne har brugt infusioner af Rødkløver som en slimløsende. Russerne anvendt det til behandling af bronkial astma. Europæerne har brugt det til behandling af lever og Fordøjelsessystemet lidelser og visse indianske grupper har brugt det til at behandle brandsår, kighoste, feber og til at behandle overgangsalderen symptomer og kræft.

Overgangsalderen

Rødkløver indeholder 1 til 2,5 procent af 4 forskellige typer af isoflavoner. Isoflavoner er fytoøstrogener eller plante østrogener, der fungerer i kroppen på samme måde som østrogen. Ifølge den amerikanske botaniske Society tyder nogle undersøgelser på, at rødkløver kan hjælpe med at reducere menopausale symptomer som hedeture, mindske knogletab, øge high-density lipoprotein eller gode kolesterol og reducere Karstivhed, der kan bidrage til åreforkalkning.

Menstruation

Fordi Rødkløver indeholder phytoøstrogener, menes det, at rødkløver kan medvirke til at reducere menstruationssmerter og andre menstruationscyklus symptomer, såsom hævede bryster og præmenstruel spænding ved at øge niveauet af østrogen og bringe hormonniveauer i balance.

Forebyggelse af kræft

For at vokse, tumorer har brug for adgang til blodforsyning og sende kemiske signaler til kroppen til at øge antallet af blodkar til kræft vækster. Rødkløver indeholder de sammensatte genistein, en agent, der blokerer disse kemiske signaler at forhindre tumorvækst. Drikke Rødkløver te dagligt kan mindske muligheden for at udvikle kræft.

Prostata

Ifølge den amerikanske botaniske Society tyder nylige undersøgelser på at en kost højt i isoflavoner som dem der findes i rødkløver kan reducere risikoen for prostatakræft og er godt for generelle prostata sundhed. Rødkløver ekstrakter har især potentiale til behandling af benign prostatahyperplasi (BPH) eller prostata udvidelsen, fælles med fremrykkende alder.

Advarsel

Kontroller med din sundhedspleje udbyder, før du tager Rødkløver urter, hvis du i øjeblikket tager blodfortyndende medicin eller ordineret hormoner. Der er ingen kendte kontraindikationer eller bivirkninger relateret til at tage Rødkløver.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com