Hvad er den bedste kur mod gigt?

08/08/2013 by admin

Gigt er en form for gigt, der vises som en pludselig, svær rødme, smerter og betændelse i leddene. Mens fælles af storetåen er den mest almindeligt berørt, kan det forekomme overalt i kroppen. Heldigvis, gigt kan behandles og med den rigtige behandling kan du også minimere risikoen for det gentager.

Medicin

Selv om der er alternative måder at behandle gigt, vil din læge sandsynligvis ordinere medicin for dig. Non-steroide anti-inflammatoriske lægemidler (NSAID) såsom Advil, Motrin og Aleve kan hjælpe sænke og styre smerter og betændelse. Hvis du er i stand til at tage NSAID, kan din læge anbefale et stof kaldet colchicin, som styrer gigt. Desværre, colchicin kommer med mange bivirkninger som opkastning og diarré. Hvis smerten er uudholdelig, kan deres læge også ordinere steroider, en stærk medicin, der styrer smerte og inflammation, som en sidste linje i forsvaret. Men steroider har også mange bivirkninger såsom begrænse svar af kroppens immunsystem.

Forebyggelse

Om gigt flare-ups er selvbegrænsende, er det vigtigt at styre din niveauer af urinsyre og holde flare-ups i at vende tilbage. Tager medicin såsom Zyloprim eller Aloprim reducerer urinsyre og sænker risikoen for gigt. Ændringer i kosten såsom sænke mængden af purines, du indtager hjælper med at bekæmpe gigt. Begrænsende rødt kød og skaldyr, undgå alkohol og spiser flere mejeriprodukter og komplekse kulhydrater er gavnligt. En anden nøgle til at kontrollere gigt kontrollere din vægt og drikke masser af væske.

Alternative behandlinger

Ifølge Mayo Clinic, har nogle undersøgelser fundet en sammenhæng mellem drikke kaffe og sænke urinsyre niveauer. Men der ikke har været undersøgelser at bevise denne korrelation, kan kaffe drikkende fortsætte med at nyde det uden at bekymre sig om risici. Mens C-vitamin kan reducere urinsyre i blodet, er idet megadoser ligefrem skadelige. Det er vigtigt at tale med din læge om det rette niveau for dig. Mørke frugter som kirsebær og andre bær kan også, lavere niveauer af urinsyre. Igen, er det vigtigt at tale med din læge om at føje disse fødevarer til din kost som en måde at helbrede gigt.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com