I hvilken fase af Sleep Snorken opstår?

11/07/2010 by admin

I hvilken fase af Sleep Snorken opstår?

Snorken er ikke bare en irriterende vane. Hvis snorken er hyppige og larmende, det kan forstyrre de snorker søvn cyklus og medføre hukommelsesproblemer, depression eller utal andre fysiske og psykiske lidelser. Det kan endda være et tegn på søvnapnø, en alvorlige søvnforstyrrelser. Snorken kan forekomme i forskellige faser af søvn.

Søvn etaper

En person går gennem flere faser af søvn. I hver fase er hans krop i en anden fase af afslapning. I alpha theta overgang fase, som er den første fase af søvnen, han begynder at føle sig søvnig og begynder at miste bevidstheden om omverdenen. I den anden fase af søvnen, sigma bølger forekommer og hans krop begynder at undertrykke muskeltonus. I delta søvn, den tredje fase, har han næsten ingen muskeltonus. I hurtige øjenbevægelser (REM) søvn er musklerne stadig meget atoniske, hvilket resulterer i sleeper's evne til at flytte, formentlig for at eliminere risikoen for skade under livagtige drømme.

Forekomst

"Snorken er ofte tungeste under dyb søvn. Under REM-søvn, når drømmer opstår, snorken kan forsvinde eller vokse uregelmæssige,"ifølge en 1982 artikel i en"Electroencefalografi og klinisk neurofysiologi"supplement.

Ikke alle snorker i dyb søvn, selv om, og snorkere er muligvis ikke i dyb søvn. Snorken ændringer i faser af søvn. Det er mere sandsynligt, når de snorker kroppen er mere afslappet end sædvanligt. Snorken i de første og anden faser af søvn er ofte et tegn på et problem mere alvorligt end snorken, såsom søvn apnø.

Årsager

Snorken resultater fra en delvis begrænsning i luftvejene, enten fra tungen falde i halsen eller siderne af halsen tegning indad. Snorken lyd er vibration af tunge og drøbel som luften passerer gennem. Ifølge en artikel på The Ohio State University Medical Center hjemmeside, "Det er anslået at 45 procent af alle voksne snorke lejlighedsvis, og 25 procent sædvanligvis snorke." Flere faktorer øger chancerne for en person, der snorker, herunder dårlig tone af halsen musklerne, overvægt, indtagelse af alkohol eller en søvn støtte, en sinus infektion eller blokering og en lang drøbel eller gane.

Forebyggelse

Snorken bør ikke ignoreres eller blot tolereres. Edward Bixler, psykiatri professor ved Pennsylvania State University's Milton S. Hershey Medical Center, udtalte i en Pennsylvania State University hjemmeside artikel at "snorken er mildere form af sove-uordnede vejrtrækning (SDB). Det er en delvis begrænsning af luftvejene, og apnø er en komplet begrænsning."

For at forhindre mild snorken, antyder The Ohio State University Medical Center udøve og spise en ordentlig kost samt gennemførelsen af andre aspekter for en sund liv; vægttab; ikke at tage beroligende midler, sovepiller eller antihistaminer før sove; ikke drikke alkoholiske drikke i mindst fire timer ved at sove; ikke spise "tunge måltider" inden for tre timer efter går i seng; stikning til en fast tidsplan for at sove; sover på en side; og hæve den sengens hovedgærde omkring 4 inches.


Relaterede artikler

© 2020 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com