Hvordan at reparere en brok uden kirurgi

08/19/2013 by admin

Hvordan at reparere en brok uden kirurgi

Når en del af bugvæggen er svag eller tårer, kan en del af tarmen skubbe gennem den åbning, hvilket resulterer i en brok. Lyskelymfeknuder brok forårsage en bule i underlivet eller lysken og er ofte smertefuldt og ubehageligt. Lyskelymfeknuder brok kan føre til potentielt dødelige komplikationer, så de fleste af tid lægerne anbefale kirurgi til at reparere dem, ifølge Mayo Clinic. Nogle lyskelymfeknuder brok kan repareres uden kirurgisk indgreb, selv om dette er normalt reserveret til mindre Brok, der ikke forårsager megen smerte. Hiatal Brok er Brok at skubbe mod brystet, og de kræver ikke normalt kirurgi, ifølge FAQs.org. Forsøg ikke at reparere dit brok uden at konsultere din læge først.

Instruktioner

• Brug blide tryk på maven til at forsøge at skubbe din lyskebrok tilbage på plads. Det er bedst at gøre dette i en afslappet og tilbagelænet position. En meget lille lyskebrok kan forsvinde af sig selv når når du ligger ned, ifølge med FAQs.org.

• Bære en bandagist at placere blide tryk på Brok og holde det på plads. En bandagist består af et bælte med en pad, som går over Brok til at holde det i og forhindre, at flere af tarmen siver gennem det svage punkt i maven.

• Undgå liggende efter at have spist hvis du har en hiatal brok. Symptomer på hiatal brok, såsom halsbrand, opstød og midten brystsmerter, kan blive værre, hvis du læne sig tilbage efter et måltid. Undgå tobak, alkohol, og krydret og stærkt sure fødevarer og drikkevarer, såsom tomat-baserede produkter og citrus juice til at hjælpe med at lindre hiatal brok symptomer, ifølge FAQs.org.

• Tage antacida til at fjerne overskydende mavesyre fra forårsager halsbrand, hvis du behandler en hiatal brok. Bruge over-the-counter H2-blokkere til at reducere mængden af syre din mave producerer hvis antacida undlader at styre dine symptomer tilstrækkeligt.

• Spørg din læge om recept-styrke H2-blokkere og andre medikamenter, såsom Prilosec, der kan bidrage til at afhjælpe hiatal brok symptomer, mens du helbrede. Metoclopramid kan forårsage mave at tømme hurtigere og kan styrke muskel i spiserøret, at eliminere nogle af de smerter og ubehag forbundet med din hiatal brok, ifølge FAQs.org.

Tips & advarsler

  • Kontakt din læge eller gå til en skadestue straks hvis du oplever alvorlige smerter eller opkast blod som følge af en brok.

Relaterede artikler

© 2019 - mosolyorszag.com | Contact us: webmaster# mosolyorszag.com